THE ANALYZER

Σώζων και Στέλιος κοντραρίστηκαν άγρια στο χθεσινό συμβούλιο [βίντεο]

Χθες ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού από το Survivor, αφού αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό. Και λίγο νωρίτερα ο Στέλιος και ο συμπαίκτης του Σώζων είχαν μια έντονη κόντρα.

Το βασικό παράπονο του Σώζοντα φάνηκε να είναι το γεγονός πως ήθελε να παίξει περισσότερες φορές και δεν του το επέτρεπαν.


Από την άλλη ο Στέλιος ακούστηκε να αποκαλύπτει πολλά αρνητικά πράγματα για τον Χάρο και ξεκίνησε λέγοντας πως δεν μπορεί να καλύπτει άλλο κάποιους και αν θέλουν ας υπερασπιστούν αυτόί τον εαυτό τους και πρόσθεσε για την συμπεριφορά του Χάρου:


"Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος.  Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα.

Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό” είπε μεταξύ (πολλών άλλων) ο Στέλιος.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!