WOMEN'S GUIDE

2 κανόνες και 3 διλήμματα για τα νυφικά παπούτσια

Οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια και πολλές ονειρεύονται για χρόνια τον τέλειο γάμο τους. Άρα τα νυφικά παπούτσια δεν είναι απλή υπόθεση. Δες ποιους βασικούς κανόνες πρέπει να ακολουθήσεις και σε ποια διλήμματα θα κληθείς να απαντήσεις.

No 1 βασικός κανόνας: Πρώτα θα βρεις νυφικό και μετά παπούτσι. Και αυτό γιατί το μάκρος και το στυλ του νυφικού παίζει τεράστιο ρόλο στο τι παπούτσι θα διαλέξεις (ύψος, στυλ, ακόμα και χρώμα). Ο δεύτερος βασικός κανόνας είναι να θυμάσαι να διαλέξεις αυτό (και νυφικό και παπούτσι) που αρέσει σε σένα και όχι στις φίλες σου, την μαμά σου, την πεθερά σου και άμα βρεις το νυφικό των ονείρων σου μετά αρχίζουν τα διλλήματα :

Ψηλοτάκουνα ή φλατ;
Σχεδόν όλες οι νύφες σε αυτό το ερώτημα απαντούν ψηλοτάκουνα γιατί κολακεύουν όλες τις γυναίκες. Ωστόσο θα πρέπει να αναθεωρήσεις και να εξετάσεις το σενάριο να καταφύγεις στα ταπεινά φλατ ή με τετράγωνο μίντι τακούνι αναπαυτικά νυφικά παπούτσια, ειδικά αν παντρεύεσαι σε παραλία ή σε κάποια εξοχική τοποθεσία. Επίσης μπορείς να πάρεις 2 ζευγάρια ένα για την τελετή και ένα πιο άνετο για την δεξίωση ή το πάρτι. Αν πάντως επιμένεις ψηλοτάκουνα ακολουθεί το επόμενο δίλημμα.

2.Πλατφόρμες ή στιλέτο;
Όπως και να το κάνουμε οι πλατφόρμες είναι πολύ πιο αναπαυτικές και άνετες, σε σχέση με τα στιλέτο τακούνια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και γυναίκες, που μπορούν και περπατούν και τα δύο με την ίδια ευκολία. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς, πως θα τα φοράς για τουλάχιστον 6 ώρες, οπότε επέλεξε εκείνα που θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα και ξεκούραστη, για να απολαύσεις αυτή τη μέρα!

3. Λευκό ή ιβουάρ ή με χρώμα;
Και πάλι εδώ θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το φόρεμα και να βρεις μια απόχρωση, η οποία θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φορέσεις ιβουάρ παπούτσια με λευκό νυφικό και το ανάποδο. Βέβαια, αν είσαι τολμηρή μπορείς να επιλέξεις ένα χρωματιστό νυφικό παπούτσι, που είναι πολύ στη μόδα και να το συνδυάσεις χρωματικά με κάποια λεπτομέρεια π.χ., λουλούδια ή κορδέλα στα μαλλιά .

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!