ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 29 Απριλίου 2018

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και όσο περνάει η ημέρα θα ξεκινήσεις να παρατηρήσεις πως έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι τόσο ανάλαφρη καθώς στο μυαλό σου βρίσκονται ζητήματα που σε αγχώνουν, οικονομικής αλλά και αισθηματικής φύσεως. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα εντείνει αυτή την αναστάτωση καθώς θα φροντίσει να σε γεμίσει με υποψίες και σκέψεις για το κάθε τι. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς καθώς πάρα πολύ εύκολα θα ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια τα οποία δεν ευ σταθούν και το μόνο που θα κάνουν είναι να σε εκνευρίσουν. Αν έχεις κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με δάνεια, εφορία, ασφάλειες ή γενικότερα με το δημόσιο τομέα σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μπορέσεις να το τακτοποιήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσει στις πράξεις.

 

Σήμερα  οι σκέψεις σου μπορεί να σε ανησυχούν αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού καθώς θα ανεβάσουν και τη λίμπιντο σου! Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτό θα είναι μία καλή ευκαιρία για να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα έχει προκύψει με τον/τη σύντροφόσου εντός κρεβατοκάμαρας! Αν είσαι ελεύθερος/η, η νύχτα προβλέπεται έντονη!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα επιθυμείς πολύ μία δεύτερη γνώμη πριν κάνεις οτιδήποτε για αυτό και θα στραφείς σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι όπως είναι οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα κάνει ιδιαίτερα σημαντική τη γνώμη των άλλων. Η ημέρα είναι καλή για συζητήσεις και επαφές καθώς θα παρατηρήσεις πως επιθυμείς να ακούσεις πραγματικά τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου αλλά και να συμμεριστείς οτιδήποτε τους απασχολεί. Μία νέα συμφωνία είναι πιθανό να προκύψει αλλά εκεί καλό θα ήταν να πάρεις τις αποφάσεις μόνος/η σου και να μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν.

 

Ο/η σύντροφός σου θα είναι το πρόσωπο της ημέρας καθώς θα  παρατηρήσεις πως θα αναζητήσεις τη γνώμη του πριν πάρεις κάποια απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου ή κάποιου προσώπου με το οποίο σχετίζεται άμεσα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αυτό που θα σε απασχολεί κατά κύριο λόγο θα είναι οι δουλειές που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα φροντίσει να  τις φέρει στο προσκήνιο. Σήμερα καλό θα ήταν να μην «στριμώξεις» πολύ τις δουλειές σου και να  ξεκινήσεις με σειρά προτεραιότητας καθώς ενδέχεται να προκύψουν και έκτακτες που θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου. Αν σου μείνει ακόμα και ελάχιστος χρόνος για εσένα προτίμησε να πάρεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να κάνεις μία βόλτα για περπάτημα καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφορτιστείς από την ένταση της ημέρας.

 

Σήμερα μπορεί να μην προλάβεις να κάνεις με τον/τη σύντροφό σου το πρόγραμμα που είχατε κατά νου λόγω των υποχρεώσεων που θα έχεις. Σίγουρα όμως θα μπορέσεις να κάνεις μία βόλτα μαζί του, η οποία θα έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα είναι αναζωογονητικό για αυτό αν βρεις ευκαιρία μη διστάσεις να το χρησιμοποιήσεις!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μία ημέρα η οποία θα σου φέρει ευκαιρίες να  κάνεις αυτό ακριβώς που σε ευχαριστεί προκειμένου να περάσεις καλά! Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και σου λέει να αφήσεις για λίγο τις έννοιες που σε απασχολούν και να εστιάσεις στον/τη σύντροφό σου, στους φίλους σου ή ακόμα και σε κάποιο χόμπι που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να ξεκινήσεις να παλιμπαιδίζεις σε περίπτωση που κάποιος/α από τους γύρω σου δεν σου κάνει το χατίρι! Η ημέρα μπορεί να φέρει ακόμα και έναν κεραυνοβόλο έρωτα η μία γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει!

 

Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου  καθώς ο έρωτας θα είναι η σημαντικότερη ανάγκη σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, η αισθηματική σου ζωή προβλέπεται ενδιαφέρουσα αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς ο ενθουσιασμός σου θα είναι υπέρ του δέοντος έντονος!

 

 ΛΕΩΝ

Σήμερα θα φέρεις στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος και συγκεκριμένα αυτά που σε έχουν πειράξει κατά το παρελθόν. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει μία διάθεση για παράπονα με πρώτους αποδέκτες την οικογένειά σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να κερδίσεις την προσοχή των άλλων για αυτό και μπορεί να γίνεις λίγο υπερβολικός/η. Αν θέλεις να εκτονωθείς βγες μία βόλτα στα μαγαζιά και κάνε μία αγορά για το σπίτι καθώς ακόμα και ένα μικρό διακοσμητικό αντικείμενο που θα αγοράσεις θα είναι ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κρατήσει απασχολημένο/η!

 

Ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου θα κρατήσει αμείωτο το δικό σου ενδιαφέρον αλλά και του/ης συντρόφου σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα διαχειριστείς τυχόν διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, μία γνωριμία θα είναι εκείνη που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα σταματήσεις τα παράπονα!

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και όσο περνάει η ημέρα θα ξεκινήσεις να παρατηρήσεις πως έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις! Αυτός θα είναι ο λόγος που θα προτιμήσεις να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο με ανθρώπους από το περιβάλλον σου, συγγενείς και γνωστούς! Μία καλή ιδέα είναι να πας στον αγαπημένο σου γείτονα ή να τον καλέσεις εσύ, να πιείτε έναν καφέ και να πείτε τα νέα σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να εκμυστηρευτεί πέρα από δικά σου ζητήματα και θέματα που αφορούν τρίτους και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

 

Σήμερα θα είσαι ευδιάθετος/η και επικοινωνιακός/η για αυτό θα πρέπει να προσέχεις καθώς μπορεί να σου ξεφύγει κάτι στον/τη σύντροφόσου που δεν χρειάζεται να μάθει. Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε το ταλέντο σου στο λόγο για να προσεγγίσεις αυτόν που θα σου εξάρει την περιέργεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν το μυαλό σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις! Είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως θα έχεις την ανάγκη να αγοράσεις πράγματα και να αποκτήσεις όσο περισσότερα υλικά αγαθά μπορείς γιατί μέσα από αυτά θα νιώθεις ασφάλεια. Από την άλλη είναι πιθανό να ξεκινήσεις αποταμίευση  προκειμένου να μη νιώθεις οικονομικά μετέωρος/η. Σκέψου πως τα πράγματα που έχουν πραγματική σημασία δεν αγοράζονται για αυτό μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Αν θέλεις να νιώσεις σίγουρος/η για αυτά που έχεις, φέρε στο μυαλό σου τα ταλέντα σου και τις δεξιότητές σου και τότε θα συνειδητοποιήσεις τα πράγματα που έχουν αξία!

 

Σήμερα  θα προσπαθήσεις να επιβεβαιωθείς μέσω του/ης συντρόφου σου και ας ελπίσουμε πως θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις προκειμένου να ηρεμήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δυνατότητες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς για να την προσεγγίσεις!

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις και την τάση για κυκλοθυμική συμπεριφορά. Από το πρωί οι εναλλαγές της διάθεσης σου θα είναι έντονες και όσο περνάει η ώρα θα γίνονται πιο έντονες. Αυτό θα δημιουργήσει ερωτηματικά στους κοντινούς σου ανθρώπους καθώς θα ξεκινήσουν να ψάχνουν τον κατάλληλο τρόπο να σου πουν αυτό που θέλουν χωρίς να εκνευριστείς. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκρηκτικό χαρακτήρα σου και να σκέφτεσαι πως μπορεί να δώσεις λάθος εντυπώσεις σε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει και μετά θα χρειαστεί διπλή προσπάθεια για να τον κάνεις να αναθεωρήσει.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα πρέπει να σου πει σε όλα ναι προκειμένου να μην εκνευριστείς αλλά κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο να γίνει, για αυτό φρόντισε και εσύ να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις τον εκνευρισμό σου.

 

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

νομολόγητα μυστικά  και κρυφές σκέψεις έρχονται στο μυαλό σου σήμερα και σε αναστατώνουν ψυχολογικά. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και σου εφιστά την προσοχή καθώς υπάρχει αρκετό παρασκήνιο που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις.  Απόφυγε να εκμυστηρευτείς αυτά που σκέφτεσαι σε ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους αν δεν θέλεις να βγεις ζημιωμένος/η. Σήμερα η ένταση των συναισθημάτων σου μπορεί να σε παρασύρει σε σκέψεις οι οποίες αφενός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφετέρου δεν θα έκανες ποτέ με καθαρό μυαλό. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα καθώς θα είσαι υπό συναισθηματική φόρτιση.

 

Σήμερα ενδέχεται να είσαι καχύποπτος/η απέναντι στο ταίρι σου για πράγματα που δεν χρειάζεται και να αφήσεις να περάσουν σημαντικά πράγματα χωρίς να τους δώσεις σημασία! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο πίσω από μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία.

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες μέσα από συλλόγους στους οποίους είσαι μέλος. Ακόμα είναι πιθανό να αναζητήσεις τους φίλους σου καθώς τους έχεις επιθυμήσει μιας και δεν έχεις την πολυτέλεια να τους βλέπεις όσο θα ήθελες. Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα αν το κάνεις με παρέα σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά για αυτό επεδίωξε να βρεθείς με κόσμο. Δεν αποκλείεται μέσα από τις συναντήσεις που θα κάνεις να γνωρίσεις και νέα πρόσωπα τα οποία θα διευρύνουν κι άλλο το φιλικό σου περίγυρο και τη φήμη σου.

 

Το ιδανικό σενάριο της ημέρας είναι αυτό που θα βάλεις μέσα στο πρόγραμμά σου και τους φίλους σου και τον/τη σύντροφόσου,  τι λες θα τα καταφέρεις; Αν είσαι ελεύθερος/η, μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει μέσω των ανθρώπων που θα συναναστραφείς σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που αφορούν τη δουλειά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα που η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό που θα έχεις ανάγκη είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και οι επαγγελματικές σου ικανότητες. Χρειάζεται να προσπαθήσεις  και να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να καταφέρεις να πείσεις τους ανώτερους σου για τους ιδέες που έχεις για αυτό η υπομονή και η επιμονή είναι απαραίτητα συστατικά για να τα καταφέρεις. Απόφυγε να εμπλακείς σε πηγαδάκια του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος αν δεν θέλεις να κάνεις εντύπωση για τους λάθος λόγους.

 

Σήμερα  ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος καθώς θα ρίξεις όλο το βάρος σου στη δουλειά με αποτέλεσμα  να παραμελήσεις τον/τη σύντροφόσου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει δειλά-δειλά μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα  θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να μπεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να ασχοληθείς με ένα ταξίδι που πρόκειται να κάνεις είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής και να το οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς. Οι ευκαιρίες για απόδραση θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης σήμερα με οποιονδήποτε και να βρεθείς καθώς ακόμα και η σκέψη ενός ταξιδιού θα σε αναζωογονεί. Ένα νέο από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σε χαροποιήσει και δεν αποκλείεται να έρθει και μία πρόσκληση για ένα ταξίδι εκεί!

 

Αν θέλεις πολύ να «αποδράσεις» κανόνισε μία εκδρομή για εσένα και τον/τη σύντροφόσου προκειμένου να καταφέρεις να κάνεις τα θέλω σου πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος με διαφορετική νοοτροπία και διαφορετική σκέψη από τη δική σου θα σε προσεγγίσει και δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!