ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σήμερα, αλλά ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για να  συνειδητοποιήσεις αν όντως αξίζουν κάποιες σχέσεις σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να οικειοποιηθείς και να ταυτιστείς με ζητήματα που απασχολούν τους στενούς του συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη από το Ζυγό δημιουργεί την ανάγκη να  βρεις τρόπο και να έρθεις κοντά με τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει γεγονότα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η γκάμα τους θα κυμαίνεται από ένα απλό καβγαδάκι μέχρι μεγάλες συγκρούσεις καθώς η ημέρα μπορεί να γίνει απρόβλεπτη. Μην διεκδικήσεις κάτι σήμερα και προσπάθησε απλά να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου καθώς η ατμόσφαιρα γύρω σου θα μυρίζει μπαρούτι.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μεταφέρεις τα νεύρα που σου δημιούργησαν στη δουλειά και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην είσαι ανταγωνιστικός/η προς αυτόν/η που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δουλειές που θα έχεις δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις και θα αποτελέσουν μία καλή αιτία για να ξυπνήσεις εκνευρισμένος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τον εκνευρισμό σου και είναι πιθανό να σε παρασύρει σε περίεργες αντιδράσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να έχεις και κατά τις μετακινήσεις σου σήμερα καθώς είναι πιθανό να βιάζεσαι αρκετά και η βιασύνη σου να δημιουργήσει ατυχήματα.

Σήμερα η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σε παρασύρει και δεν θα είναι εύκολο να σκεφτείς καθόλου τα αισθηματικά σου ζητήματα, παρά όλα αυτά δεν είναι καλή ιδέα να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου πάνω στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τον τρόπο που θα διαφωνήσεις με αυτόν/ην που θέλεις γιατί τα πράγματα μπορεί να τελειώσουν πριν καν ξεκινήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα μιας και η Σελήνη από το Ζυγό σου δείχνει πως έχεις ανάγκη από έρωτα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με τις αντιδράσεις σου, καθώς ακόμα και το φλερτ σου μπορεί να είναι επιθετικό. Μία διαφωνία είναι πιθανόν να προκύψει και με τους φίλους σου για ζητήματα του παρελθόντος όμως θα πρέπει να είσαι επιεικής με τον τρόπο που θα κάνεις τα παράπονά σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις παραπάνω ένταση από αυτή που χρειάζεται για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα!

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι κτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου και δεν θα του/ης αρέσει καθόλου για αυτό προσπάθησε να βάλεις ένα φρένο στην ερευνητική σου διάθεση και στις πολλές ερωτήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει αλλά η παρόρμηση σου είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις μία τάση να κάνεις παράπονα και να τα βάλεις με όλους τους ανθρώπους πού βρίσκονται γύρω σου και ιδιαίτερα με αυτούς που απαρτίζουν την οικογένειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δυναμιτίσει το κλίμα καθώς θα σε κάνει αρκετά εριστικό/η απέναντι στους άλλους. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου και να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν αποφασίσεις να πεις οτιδήποτε γιατί το πιο πιθανό είναι τα λόγια σου να φέρουν συγκρούσεις. Ακόμα και αν έχεις δίκιο προσπάθησε να  το βρεις μέσω του διαλόγου και όχι μέσω ενεργειών που θα ανοίξουν τους «ασκούς του Αιόλου».

Σήμερα ούτε ο/η σύντροφός σου δεν θα είναι εύκολο να γλιτώσει από τα πυρά σου όμως να θυμάσαι πως αν το παρακάνεις μπορεί να δημιουργήσεις μεγάλη ρήξη στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μη βιάζεσαι να μιλήσεις και άφησε τον ενδιαφερόμενο/η να ξεδιπλώσει το χαρακτήρα του.

 

 

ΛΕΩΝ

Τα θέματα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου θα  βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό τα αναμοχλεύει με αποτέλεσμα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να φτάνουν στα αυτιά σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου φέρει και αρκετές δουλειές, ίσως κάποιες από αυτές να μην τις είχες υπολογίσει με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι. Αυτό θα γίνει πιο έντονο σε περίπτωση που κάποιος  συγγενής γνωστός ακόμα και γείτονας σε καθυστερήσει με τα δικά του θέματα. Προσπάθησε να είσαι ευγενικός/η με τους ανθρώπους γύρω σου και πριν εκνευριστείς ζήτησε ήρεμα αυτό που θέλεις.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου μεταφέρει κάτι που σχετίζεται με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και εσύ ακόμα και άθελά σου μπορεί να στρέψεις τις ευθύνες σε εκείνον/η και όχι σε αυτόν που προκάλεσε τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς θα εκνευρίζεσαι με το παραμικρό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα βρίσκεσαι σε μία συνεχή κίνηση προκειμένου να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμός και υποχρεώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει κτητικά συναισθήματα με οτιδήποτε θεωρείς πως σου ανήκει. Εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου είναι πιθανές για αυτό  καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να του επιβάλεις τη γνώμη σου αλλά να τις συζητήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις επιλογές που θα κάνεις και σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι οι σωστές για το ταμείο σου.

 

Σήμερα θα έχεις μία τάση να αποφασίζεις μόνος/η σου και για εσένα και για το ταίρι σου όμως κάτι τέτοιο  μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες συγκρούσεις μεταξύ σας για αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να γίνεις  υπέρ του δέοντος κτητικός/η με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και την τάση να παρεξηγείς τις προθέσεις των άλλων ιδιαίτερα  των αγαπημένων σου ανθρώπων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις είτε εντός οικίας είτε με αφορμή κάποιο θέμα που σχετίζεται με την οικία σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την παρορμητική σου διάθεση να πάρει τα ηνία αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αξεπέραστες ρίξεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου για αυτό καλό θα ήταν αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις κινήσεις σου προς αυτόν/ην που θέλεις καθώς είτε θα είσαι, είτε θα φαίνεσαι εκνευρισμένος/η απέναντί του.

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανησυχίες σου έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες μέρες και η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό ρίχνει λάδι στη φωτιά καθώς σε κάνει  να σκέφτεσαι πρώτα  την αρνητική έκβαση που μπορεί να πάρει κάθε ζήτημα που σε απασχολεί και μετά τη θετική. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις στο στενό σου περιβάλλον με αφορμή κάτι που θα πεις. Πρόσεξέ καθώς τα λόγια σου και η καχυποψία σου απέναντι σε ορισμένους ανθρώπους που έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους θα δημιουργήσει εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς λίγο η νευρικότητα και λίγο οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σου θα είναι αρκετές για να δημιουργήσουν ζημιές.

Σήμερα προσπάθησε να μη φέρεις θέματα τρίτων στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό αν το κάνεις να δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η   ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς  θα υπάρχει ένα περίεργο κλίμα γύρω σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναναστροφές με τους φίλους σου μπορεί να εξελιχθούν σε παιχνίδι για γερά νεύρα σήμερα καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες και θα χρειαστεί να κρατήσεις τις ισορροπίες. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δυσκολεύει την κατάσταση.  Είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα πολεμικό κλίμα σε φιλικές/ συναδελφικές σχέσεις σου για αυτό χρειάζεται  προσοχή και ακρίβεια σε κάθε τι που θα πεις και θα κάνεις. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σήμερα, αλλά ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για να  συνειδητοποιήσεις αν όντως αξίζουν κάποιες σχέσεις σου.

 

Σήμερα θα πρέπει να  είσαι πολύ προσεκτικός/η με οτιδήποτε και να πεις στον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να το παρεξηγήσει, ιδιαίτερα εάν δεν αφορά εσάς αλλά κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να υπάρξει ένα μπέρδεμα ανάμεσα σε ένα αισθηματικό και ένα φιλικό ζήτημα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου θα σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου και την αυτοκυριαρχία σου σε περίπτωση που νιώσεις πώς κάποιος/α προσπαθεί να σε αδικήσει. Προσπάθησε να  αποφύγεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις στη δουλειά ακόμα και αν έχεις δίκιο και σκέψου πώς αν κάνεις οτιδήποτε εν βρασμώ ψυχής τότε οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να το μετανιώσεις μόλις ηρεμήσεις.

 

Σήμερα αν έχεις επαγγελματικά/ εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα απόφυγε να τα μεταφέρεις το ταίρι σου καθώς δεν είναι σίγουρο πως εκείνο θα καταλάβει τη βαρύτητα που έχουν και κάπως έτσι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα αλλά και η διάθεσή σου δεν ευνοεί νέες γνωριμίες καθώς δεν θα έχεις την ηρεμία που απαιτείται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις έντονα τάσεις φυγής καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό κάνει όλο και πιο έντονη την ανάγκη σου να αποδράσεις είτε κανονικά είτε νοητά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μία αναστάτωση καθώς θα ξεκινήσει να αναμοχλεύει ανησυχίες, ανασφάλειες και φοβίες με αποτέλεσμα να μην νιώθεις ευχάριστα. Αν επιλέξεις να πας οπουδήποτε είτε βόλτα είτε εκδρομή είτε ταξίδι θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις μετακινήσεις σου καθώς αυτό το τετράγωνο μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα.

 

Σήμερα είναι πιθανό να μην κυμαίνεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον/τη σύντροφό σου αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να εκνευριστείς αλλά για να προσπαθήσεις να βρεις ένα τρόπο να το προσπεράσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ειλικρίνεια είναι το μεγαλύτερο προτέρημα σου που θα σε βοηθήσει να  κερδίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

 ΙΧΘΥΕΣ

Μια σκέψη σχετικά με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος η μία  φωτογραφία που θα πέσει τα χέρια σου θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου και με καταστάσεις στις οποίες νιώθεις ευάλωτος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που αισθάνεσαι. Λόγω του συναισθήματος πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει είναι πιθανόν να έρθεις σε ρήξη ακόμα και με κάποιο φίλο σου μιας και δεν θα είναι εύκολο να βρείτε σημείο επαφής. Όσον αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να θυμάσαι πως κάθε απερίσκεπτη ενέργεια θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

 

Τα παιχνίδια εξουσίας και η ανάγκη να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό μην τα σκέφτεσαι καθόλου! Αν είσαι ελεύθερος/η, το πάθος δεν θα σε βοηθήσει σήμερα καθώς θα θολώσει τη λογική σου σκέψη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!