GOSSIP

Έγινε ο γάμος της Meghan Markle στη σειρά Suits [βίντεο]

Προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Suits που σηματοδοτεί την οριστική αποχώρηση της πρωταγωνίστριας Meghan Markle, τόσο από τη σειρά όσο και από το Χόλιγουντ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός που δε λίγες μέρες θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στη σειρά που την έκανε διάσημη, με έναν γάμο.


Η Meghan ως Rachel παντρεύτηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς τον αγαπημένο της Ross (τον ερμηνεύει ο Patrick J Adams που επίσης αποχωρεί από τη σειρά) και ο τηλεοπτικός της γάμος μπορεί να μην ήταν τόσο λαμπερός όσο αναμένεται να είναι ο αληθινός της βασιλικός γάμος, αλλά ήταν πολύ ρομαντικός.

 


Για όσους γνωρίζουν τη σειρά, οι παραγωγοί για να δικαιολογήσουν την αποχώρηση της Meghan και του Patrick, έβαλαν το τηλεοπτικό ζευγάρι να παντρεύεται και να φεύγει για το Σιάτλ όπου βρίσκεται μια εταιρεία που τους έκανε μια πολύ δελεαστική πρόταση για να εργαστούν και οι δυο ως δικηγόροι.

Πάντως σύντομα θα δούμε ξανά σχεδόν όλο το καστ του Suits ,μαζί, αφού οι συμπρωταγωνιστές της Meghan Markle αναμένεται να είναι καλεσμένοι και στον αληθινό γάμο της.
 

Δείτε βίντεο αππό τον τηλεοπτικό γάμο που δημοσιεύει η Daily Mail

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!