THE ANALYZER

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 26 Απριλίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου καθώς ο εαυτός σου είναι ο σημαντικότερος κριτής σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην  Παρθένο και να σου δίνει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, που μπορεί να είναι ρουτίνας είναι όμως αρκετές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει υπομονή, επιμονή και αντοχές προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε θελήσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφράσεις την εσωτερική δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα νιώθεις ιδιαίτερα σε αυτούς που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σήμερα θα προσπαθήσεις να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να ακολουθήσει το δικό σου πρόγραμμα καθώς τον/ην θέλεις δίπλα σου, και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η  διακριτική επιμονή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί την ενασχόληση με τους φίλους, το/η σύντροφο και τα χόμπι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε προκαλέσει να κάνεις εντύπωση καθώς έτσι θα νιώσεις καλά. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα άθλημα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα! Πρόσεξε όμως καθώς αυτή η ανάγκη σου μπορεί να σε κάνει ανταγωνιστικό/η με τους άλλους ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις!

Σήμερα για να νιώσεις τη φλόγα του Έρωτα θα πρέπει να δεις το ταίρι σου σαν αντίπαλο καθώς αυτό θα είναι το παιχνίδι  που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα, όμως αν το παρακάνεις το ταίρι σου μπορεί να πιστέψει πως κάτι έχεις μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι ικανή να σε μεταμορφώσει για αυτό πρόσεξε τι λες και τι εύχεσαι!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα που χρήζουν προσοχής στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και μέχρι τώρα δεν τους είχες δώσει την πρέπουσα σημασία! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μια καλή ευκαιρία για να τα διευθετήσεις καθώς θα τα δεις σαν μια πρόκληση. Το πάθος σου με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς θα είναι ένα βοηθητικό στοιχείο για να φέρεις τα πάντα εις πέρας! Πρόσεξε καθώς σε υπερβολικό βαθμό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις!
Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να  χωνέψεις μία άρνηση του/της συντρόφου σου και σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να κάμψεις τις αντιστάσεις του για οτιδήποτε θελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα είναι εύκολο να δείξεις τις προθέσεις σου σε αυτόν/ην που θέλεις χωρίς να χρειαστεί να εκτεθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθώς δεν θέλεις να κρατήσεις τις σκέψεις σου και οτιδήποτε σε απασχολεί μόνο για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει εξαιρετική πειθώ και συναισθηματική ένταση με αποτέλεσμα να «μαγέψεις» τους συνομιλητές σου και αυτούς που θα συναναστραφείς! Σήμερα είναι καταπληκτική ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και να βρεθείς!

Σήμερα θα σου είναι αρκετά εύκολο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για κάτι που θέλεις για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να φύγει ανεκμετάλλευτη. Αν είσαι ελεύθερος/η,  ο αέρας που αποπνέεις θα μαγνητίσει κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

 

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις την αύξηση που θέλεις στη δουλειά ή να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες για αυτό και το μυαλό σου ψάχνει τρόπους για να το καταφέρει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που θέλεις κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις ακόμα και διαισθητικά! Η πειθώ σου είναι άλλο ένα ταλέντο σου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θα θελήσεις, όπως μια επικερδή συμφωνία!

Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τι θέλει το ταίρι σου πριν καν σου το ζητήσει  και αυτό θα είναι το δυνατό σου σημείο. Αν είσαι ελεύθερος/η, το φλερτ από κάποιον άνθρωπο που μπορεί να μην περιμένεις θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Οι εναλλαγές στη διάθεση σου θα είναι αρκετές και οι πρώτοι που θα τις συνειδητοποιήσουν θα είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τα συναισθηματικά σου αποθέματα και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και τη σταθερότητα που σε διέπει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να μη βρίσκεσαι σε «θέση άμυνας»!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι δύσκολο να σου κρυφτεί καθώς θα μπορείς να τον/ην «διαβάζεις» ακόμα και αν βρίσκεται σε ακτίνα χιλιομέτρων. Αν είσαι ελεύθερος/η, μία νέα γνωριμία θα πέσει θύμα της σαγήνης σου και το μόνο που πρέπει να φροντίσεις είναι να συντηρήσεις αυτή την πρώτη εντύπωση που θα της κάνεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι σκέψεις σου να δημιουργήσουν εμπόδια στα σχέδια και τις βλέψεις σου καθώς θα σε παρασύρουν σε απαισιόδοξα σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα και πιθανό να σχετίζονται με το σπίτι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τα σενάρια που κάνεις και να ασχοληθείς με πραγματικά γεγονότα. Σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου για αυτό βάλε τις σωστές προτεραιότητες.

Γεγονότα του παρελθόντος μπορεί να σε ανησυχήσουν και να σου δημιουργήσουν σκέψεις σχετικά με την τωρινή σου σχέση που δεν ευ σταθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η, άκουσε  τη διαίσθησή σου και εκείνη θα σου δείξει πως θα κινηθείς σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σου για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι εμφανής και οι πρώτοι που θα σου έρθουν στο μυαλό για άλλη μια ήμερα θα είναι οι φίλοι σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις διαθέσεις των προσώπων που θα σε πλησιάσουν -είτε είναι φίλοι είτε είναι «εχθροί»- διαισθητικά. Αυτό θα σου δώσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τους ανθρώπους που θέλεις και αξίζουν να είναι δίπλα σου. Προσπάθησε να περιορίσεις το πείσμα που θα σε πιάσει για συγκεκριμένα θέματα και προτίμησε το διάλογο!

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να γίνεις ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου καθώς θα έχεις την ικανότητα να ενώσεις την ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  φιλική σχέση ενδέχεται να μεταμορφωθεί σε ερωτική!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική προβολή θα είναι το ζητούμενο σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσεις σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς στόχος σου είναι η αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τον τρόπο που πρέπει να δράσεις και τις «παγίδες» που πρέπει να αποφύγεις! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακούσεις τη διαίσθηση σου χωρίς να την αναμείξεις με τα θέλω σου και τους ευσεβείς πόθους σου! 

Η θέλησή, το πείσμα και υπομονή είναι στοιχεία τα οποία θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον/τη σύντροφό σου και να του/ης υπενθυμίσεις  τους λόγους για τους οποίους είναι τυχερός/η που σε έχει. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία επαγγελματική γνωριμία θα εξελιχθεί αλλιώς και μπορεί να γίνει η επόμενή σου σχέση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ήμερα ευνοεί την ενασχόληση με κάθε τι που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς περισσότερο σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο μας λέει πως οι γνώσεις είναι το κλειδί που θα σε κάνει να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να επενδύσεις σε νέες γνώσεις/πληροφορίες καθώς είναι να μη βάλεις κάτι στο μυαλό σου! Αν λάβεις μέρος σε μια συζήτηση πρόσεξε καθώς το πάθος που θα υπερασπιστείς τη γνώμη σου μπορεί να είναι υπερβάλλον!

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς πως ο/η σύντροφός σου δεν ταυτίζεται με τις απόψεις σου για αυτό αποφύγετε εκ των προτέρων θέματα που ξέρεις πως έχετε διαφορετική προσέγγιση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να δεις τι κρύβεται μέσα του/ης και μπορεί να κερδίσεις και μία ενδιαφέρουσα πληροφορία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πιθανό να μη νιώθεις στα καλύτερα σου σήμερα καθώς οι οικονομικές σου ανησυχίες θα σου προκαλέσουν συναισθηματική ανασφάλεια που με τη σειρά της θα σου προκαλέσει αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ανακάμψεις κυρίως ψυχικά. Δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα γνωριμία με προοπτικές κέρδους γεγονός που θα σε φέρει ξανά στο προσκήνιο και θα σου δώσει το έναυσμα που περιμένεις για να δραστηριοποιηθείς.

Σήμερα θα βρεις έναν ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να  καταλάβεις εάν τα αισθήματα του/ης συντρόφου σου είναι ειλικρινή όμως καλύτερα να αφήσεις τα τεστ και να εμπιστευτείς αυτά που βλέπεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κατακτητική σου διάθεση χρειάζεται ισορροπία προκειμένου να μην τρομάξει το αντικείμενο του πόθου σου!

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση τους αλλά και τη γνώμη των ανθρώπων που τις απαρτίζουν, πριν κάνεις οτιδήποτε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου καθώς ο εαυτός σου είναι ο σημαντικότερος κριτής σου! Δώσε προτεραιότητα σε εσένα και προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους.

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις χαρακτήρα απέναντι στο ταίρι σου και μην το αφήσεις να σε πείσει για κάτι που δε συμφωνείς όσο και αν δεν θέλεις να του χαλάσεις το χατίρι. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι αυτή που θα κρίνει μια νέα γνωριμία και εσύ σήμερα διαθέτεις μπόλικη!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!