THE ANALYZER

Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας [βίντεο]

Οι Μαχητές κατάφεραν να σπάσουν το σερί νικών των Διάσημων και να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

To Έπαθλο Επικοινωνίας του Survivor για μία ακόμη φορά πήγε στους Μαχητές που κέρδισαν μάλιστα και με μεγάλη διαφορά:10-2. Μετά από πολλές ήττες φαίνεται πως αυτή τη φορά ήταν πιο αποφασισμένοι από ποτέ.


Οι συζητήσεις που προηγήθηκαν στην παραλία τους για το πως θα ανακάμψουν,απέδωσαν. Είχαν πολύ καλύτερη διάθεση και ήταν πιο ανταγωνιστικοί. Έτσι οι Μαχητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα φρούτα τους και να διαβάσουν τα μηνύματα των φίλων τους, αλλά για πρώτη φορά ν΄ ανταλλάξουν μηνύματα. Η Ντάρια όταν διάβασε το μήνυμα του φίλου της, που περίμενε τόσο πολύ,δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αλλά μπόρεσε και να του γράψει το δικό της τρυφερό μήνυμα.


Ακολούθησε το Symbol game με έπαθλο τούρτα σοκολάτα. Η Δαλάκα πήρε το 4ο Symbol και προηγείται από όλους τους παίκτες, ενώ στους άντρες αυτή τη φορά πήρε το πρώτο του symbol o Ηλίας. Το έπαθλο απόλαυσαν μαζί με την Κατερίνα, η Εύη και ο Νάσος, ενώ ο Ηλίας επέλεξε για να μοιραστεί την τούρτα τη Μελίνα και τον Πάνο.


Η επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντική για όλους, αφού ερχεται το πάρτι της Ένωσης, όπου όλα πια θα άλλαξουν. Την Τετάρτη στις 21.00 έρχεται το πιο ψυχαγωγικό επεισόδιο του Survivor με πολλά τραγούδια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!