ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 25 Απριλίου 2018

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου με υλικά αγαθά και χρήματα μιας και η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μαζέψεις οτιδήποτε μπορείς.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα και δουλειές που μπορεί να μην είναι δύσκολες αλλά απαιτούν την απόλυτη προσήλωσή σου και για αυτό μέχρι τώρα τις άφηνες. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή και να ασχοληθείς με όλες τις υποχρεώσεις σου, ακόμα και αυτές που έχουν αρκετές λεπτομέρειες και συνήθως σε κουράζουν. Ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό και μάλιστα θα σε βοηθήσει να αισθανθείς αυτοπεποίθηση καθώς θα πατάει πάνω σε γερές βάσεις.

Σήμερα το ταίρι σου θα θελήσει να σε παρασύρει σε μία βόλτα αλλά η αλήθεια είναι πως εσύ δεν θα παρεκκλίνεις εύκολα από τους στόχους σου, οι οποίοι σχετίζονται  με εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει χωρίς βεγγαλικά αλλά θα καταφέρει να σου κάνει εντύπωση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να καλομάθεις τον εαυτό σου και να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στην άκρη. Επεδίωξε να δεις τους φίλους σου, να βγείτε μία βόλτα ή να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί καθώς αυτά είναι πράγματα τα οποία θα σε ικανοποιήσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις  συναισθηματική πληρότητα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σου φέρει μία νέα σχέση η οποία θα στηρίζεται σε γερές βάσεις με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αναλογιστείς τις φορές που δεν ήσουν δίκαιος με τον/τη σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να επανορθώσεις για αυτό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και να εξελιχθεί με αργά και σταθερά βήματα σε αυτό ακριβώς που επιθυμείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει μία μανία να καθαρίσεις το σπίτι, να τακτοποιήσεις τα ρούχα σου και γενικότερα να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού προκειμένου να τα βάλεις όλα σε τάξη. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα  φέρει στην επιφάνεια το πρακτικό σου πνεύμα και τα ζητήματα του σπιτιού.  Σήμερα μπορείς πραγματικά να ξεμπερδεύεις με όσες δουλειές έχεις αφήσει καθώς διαφορετικά δεν θα  γίνεται να χαλαρώσεις. Αν έχεις κάποια  γραφειοκρατική δουλειά που να σχετίζεται με ζητήματα ακινήτου προώθησε τη άμεσα καθώς ευνοείται.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα χρειαστεί να καταβάλει προσπάθεια προκειμένου να σε πείσει να βγείτε μία βόλτα καθώς οι υποχρεώσεις του σπιτιού θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα σε δεύτερη μοίρα καθώς μπορεί να χάσεις μία ευκαιρία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι αναγκαίες για εσένα σήμερα καθώς η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι η επικοινωνία. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τη θέση σου ανάμεσα στους ανθρώπους που απαρτίζουν το περιβάλλον σου. Σήμερα θα βρεις τον τρόπο να βάλεις τα όριά σου στους άλλους, να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και να κερδίσεις με το σπαθί σου την εκτίμηση και το σεβασμό. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία νέα γνωριμία η οποία ήρθε για να μείνει.

Σήμερα το ταίρι σου θα ενθουσιαστεί από τον τρόπο που τοποθετείσαι στα πράγματα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό και από εσένα με αποτέλεσμα να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η προσέγγισή σου σε αυτόν/ην που θέλεις θα αποδώσει καρπούς, αν είναι καλά σχεδιασμένη.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου με υλικά αγαθά και χρήματα μιας και η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μαζέψεις οτιδήποτε μπορείς. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία για να  ξεχωρίσεις στη δουλειά για τη σοβαρότητα και την αίσθηση του καθήκοντος που έχεις. Οτιδήποτε ξεκινήσει σήμερα κυρίως αν σχετίζεται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι σταθερό για αυτό καλό θα ήταν να προωθήσεις άμεσα τέτοιου είδους  θέματα.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου πιθανόν να έχει πιο ανάλαφρη διάθεση από σένα καθώς εσύ θα βρίσκεσαι με ένα μολύβι, ένα χαρτί και ένα κομπιουτεράκι στο χέρι και θα κάνεις υπολογισμούς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ήρθε για να μείνει και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να δεις τις ανάγκες σου και τα θέλω σου όμως αυτό θα πρέπει να το κάνεις σε συνάρτηση με τους άλλους προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να έχεις τα πόδια σου γερά στη γη και να μη γίνεις αιθεροβάμων. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να περάσεις στο άλλο άκρο και να γίνεις περισσότερο σοβαρός/η από ότι αντέχεις με αποτέλεσμα να κουραστείς ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α. Προσέγγισε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί -κυρίως αν σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις- με τη λογική και θα δεις πως θα μπορέσεις εύκολα να βρεις τη λύση.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα προσπαθήσει να σε παρασύρει ώστε να το ρίξεις λίγο έξω και αυτό θα είναι δύσκολο,  αλλά όχι ακατόρθωτο. Μη το υποτιμήσεις καθώς χρειάζεσαι και εσύ λίγες ώρες ξεγνοιασιάς. Αν είσαι ελεύθερος/η θυμήσου πως εκτός από τη λογική χρειάζεσαι και λίγο «τρέλα» προκειμένου να  κερδίσεις τις εντυπώσεις προς αυτόν/η που θέλεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να ψάχνεις τι βρίσκεται πίσω από τις λέξεις που φτάνουν στα αυτιά σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την τάση να γίνεις καχύποπτος/η. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  σου λέει πως αν θελήσεις είναι στο χέρι σου να σταματήσεις το φαύλο κύκλο εκατομμυρίων σκέψεων αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου. Προσπάθησε να μην μπες στη διαδικασία να ταυτιστείς με κάτι που άκουσες ή κάτι που είδες και φίλτραρε με τη λογική τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου.

Σήμερα  μπορείς να εντυπωσιάσεις τον/τη σύντροφό σου με δύο πράγματα. Το ένα είναι οι καχύποπτες σκέψεις σου και το άλλο είναι η λογική σου, εσύ αποφασίζεις ποιο από τα δύο θέλεις να σε εκφράζει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να μπορέσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους σου και με ανθρώπους πού ξέρεις πως ταιριάζεις καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σε ωθεί σε οτιδήποτε είναι συλλογικό. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τη σοφή σου σκέψη και τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Σήμερα θα είσαι το «μυαλό» της παρέας και για αυτό θα παρατηρήσεις πως οι περισσότεροι φίλοι σου ακόμα και γνωστοί σου θα εμπιστευτούν σε εσένα μικρά ή μεγάλα μυστικά τους και θα ζητήσουν τη γνώμη σου.

Σήμερα θα παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να ασχοληθείτε με μία ομάδα και να παράγετε έργο μέσα σε αυτή καθώς θα έχεις την τάση να συνδυάσεις την «εργασία» με τη χαρά. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα κοινά ενδιαφέροντα με κάποιο άνθρωπο θα γίνουν η αιτία για να αναπτυχθούν τρυφερά αισθήματα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι μεγαλύτερες σου ανησυχίες θα προέλθουν από θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και με την κοινωνική αναγνώριση που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  σου λέει πώς χρειάζονται μικρά και σταθερά βήματα προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να κάνεις αυτά τα μικρά βήματα κυρίως αν σχετίζονται με τη δουλειά. Ακόμα σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσει και κάτι νέο επαγγελματικά το οποίο ήρθε για να μείνει.

Ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να τραβήξει το ενδιαφέρον σου από τα επαγγελματικά σου ζητήματα αλλά το πιο πιθανό είναι να τον/ην παρασύρεις εσύ στο δικό σου τρόπο σκέψης  παρά εκείνος/η στο δικό του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πιθανό να ξεκινήσει με αφορμή κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα.

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου χαρίσει ενέργεια και όρεξη με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνεις σπίτι σήμερα! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και να το επιτύχεις. Αν έχεις σε εκκρεμότητα κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί του σήμερα καθώς η ημέρα  το ευνοεί. Η «αίσθηση καθήκοντος» θα είναι έντονη όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς χρειάζεσαι και εσύ χρόνο για τον εαυτό σου πέρα από τις υποχρεώσεις σου. Μία βόλτα, μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμα και μία μονοήμερη απόδραση θα σε βοηθήσουν να  γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Σήμερα με αφορμή μία συζήτηση που θα ανοίξεις με τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσεις να του παρουσιάσεις τις γνώσεις σου και μάλιστα να τον/ην εντυπωσιάσεις πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση θα είναι το κλειδί για να μπορέσεις να προβάλεις τα στοιχεία που θέλεις σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα τα οποία έχουν αφήσει το στίγμα τους. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό ώστε να μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αφήσεις πίσω τα βαρίδια του παρελθόντος.  Αν έχεις εκκρεμότητα κάποιο πρακτικό ζήτημα που σχετίζεται με μία οικονομική σου υπόθεση σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα για να το διευθετήσεις. Προσπάθησε να εστιάσεις στα σωστά πράγματα και να μη σπαταλάς την ενέργεια σου και τις δυνατότητες σου άσκοπα και θα δεις πως η ημέρα θα είναι κερδοφόρα για εσένα.

Σήμερα θα έχεις ανάγκη να ακούσεις επιχειρήματα πάνω σε καθετί που θα σου πει ο/η σύντροφός σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις μην το παρακάνεις καθώς η λογική θα υπερισχύσει των συναισθημάτων και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις θα σου δείξει με τον τρόπο του τι θέλει από εσένα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη στους ανθρώπους που σχετίζεσαι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς η Σελήνη από την Παρθένο τους φέρνει σε πρώτο πλάνο. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πρακτική σκέψη και αυτό θα είναι πολύ καλό κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες. Τα επιχειρήματά σου θα είναι ακλόνητα σήμερα και θα έχεις τον τρόπο να διαπραγματευτείς προς όφελος σου. Οι ικανότητές σου σίγουρα θα εκπλήξουν τους ανθρώπους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την εκτίμηση και τον σεβασμό τους.

Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η τετράγωνη λογική σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα κάνει τη διαφορά  με τις πράξεις της και αυτό θα  έχει ενδιαφέρον!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!