WOMEN'S GUIDE

Η Meghan Markle έκανε μια νέα, στιλιστικά άψογη, εμφάνιση [εικόνες]

Καθώς οδεύουμε για το γάμο της χρονιάς, αυτόν της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει βαλθεί να αποδείξει πως επάξια φέτος της χάρισαν τον τίτλο του νέου απόλυτου fashion icon για τις γυναίκες.

Καθώς πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις της Meghan (αφού πλέον θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις της καθώς θα γίνει και επίσημα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας), η μελλόνυμφη φροντίζει κάθε φορά να είναι στιλιστικά άψογη.


Αυτή τη φορά η Meghan έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα της, πήγε σε μουσικό event που διοργανώθηκε για να τιμήσει τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ (σε αυτό συμμετείχαν πασίγνωστοι μουσικοί και τραγουδιστές όπως οι Sting, Sir Tom Jones, Kylie Minogue, Craig David και Shaggy) και η Meghan αυτή τη φορά αποφάσισε να τιμήσει το μπλε χρώμα.


Η Markle φόρεσε ένα εκπληκτικό φόρεμα - κάπα (είναι τάση) της Stella McCartney, το οποίο συνδύασε με πανέμορφες Manolo Blahnik γόβες σε κλασική γραμμή και με φωτεινό μπλε χρώμα και με την υπέροχη Armory Zodiac τσάντα του Ινδού σχεδιαστή Naeem Khan.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!