ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 22 Απριλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς οι εσωτερικές συγκρούσεις θα γίνουν με αφορμή αυτά που θέλεις και αυτά που πρέπει να κάνεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να προκαλέσει γεγονότα με άτομα της οικογένειας σου που θα σου δημιουργήσουν νευρικότητα και εντάσεις στο σπίτι. Επικαλέσου το διάλογο και τα λογικά επιχειρήματα και μην γίνεις οπαδός του "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την καλή σου διάθεση!

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου νωρίς το βράδυ καθώς τότε η διάθεσή σου θα γίνει πιο ερωτική και δεν θα είσαι τόσο πολεμοχαρής όσο την προηγούμενη ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η επεδίωξε να βγεις  για ένα ποτό το βραδάκι και να φλερτάρεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δίνει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Αξιοποίησε την ημέρα για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου ή να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ταράξει την ηρεμία στις σχέσεις με τον περίγυρο σου καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να εκνευριστείς. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου και την παρέα της οικογένειας σου!

Προτίμησε να μείνεις σπίτι με τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να χαλαρώσεις μετά από μία ημέρα γεμάτη συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει τελείως αναπάντεχα για αυτό πρόσεξε να μη σε βρει απροετοίμαστο/η!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να νιώσεις ασφάλεια καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου λέει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα αν δεν θέλεις να νιώθεις μετέωρος/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδια σου καθώς η αλήθεια είναι πως θα είσαι αρκετά παρορμητικός/η και μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στο διάβα σου νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που θα σου τραβήξουν την προσοχή και θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η!

Σήμερα ενδέχεται να είσαι λίγο νευρικός/η και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις να γίνει και ο/η σύντροφός σου νευρικός/η! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κρατήσεις τυχόν ανασφάλειές σου μακριά από μία νέα γνωριμία και να μην κάνεις κινήσεις που δεν έχει σκεφτεί προσεκτικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου σε βοηθάει να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις αρκεί να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις! Σήμερα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δυσκολέψει λίγο την κατάσταση καθώς θα νιώσεις την υπομονή σου να εξαντλείται. Η ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί για τη σημερινή ημέρα για αυτό μη την ξεχάσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα "αφήσεις" τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε δεύτερη μοίρα καθώς τη σκέψη σου θα μονοπωλήσει ένα οικονομικό σου ζήτημα.

Σήμερα  μπορεί να φερθείς απότομα προς τον/τη σύντροφό σου αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως η δράση φέρνει αντίδραση και μετά θα γίνουν δύσκολα τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον τρόπο που θα έχεις απέναντί της!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι βαθύτερες σου ανάγκες, οι ανησυχίες και οι φοβίες σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο τις κάνει πιο έντονες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει την τάση για υπερβολές ακόμα και στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να επικαλεστείς τη λογική σου και μην πέσεις στην παγίδα να αρχίσεις να κάνεις σενάρια καταστροφής. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις στο προσκήνιο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου το βράδυ καθώς η Σελήνη που θα έχει περάσει στο ζώδιό σου θα σε κάνει περισσότερο ενεργητικό/η και με  διάθεση να ασχοληθείς μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η  η αλαζονική σου συμπεριφορά μπορεί να δώσει λάθος δείγματα σε αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου προς στις φιλικές σου σχέσεις θα είναι έντονο και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα τονίσει τους δεσμούς με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινές απόψεις και ιδέες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εκρήξεις με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η και να ανασυνταχθείς. Πρόσεξε να μην αναλωθείς σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και να επικεντρωθείς μόνο στα πραγματικά γεγονότα!

Σήμερα θα είναι δύσκολο να ακούσεις κάτι που έχει να σου πει το ταίρι σου και είναι διαφορετικό από τη δική σου άποψη και αυτό είναι ένα καλό τεστ προκειμένου να δεις κατά πόσο μπορείς να είσαι ψύχραιμος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η, η αισθηματική σου ζωή θα κρύβει εναλλαγές και εκπλήξεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, ενδέχεται να μη σου τα φέρει όλα όπως τα περιμένεις και θα είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να χαλαρώσεις και βγεις για ένα ποτό παρέα με αγαπημένους σου φίλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να περάσεις καλά μαζί τους είναι να μη μεταφέρεις εκεί την ένταση της δουλειάς.

Προτίμησε να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου μόνο αυτά που απασχολούν εσάς καθώς η ημέρα θα είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις για αυτό μην ανοίγεις πολλά θέματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιλέξεις κάποιον να σταθεί δίπλα σου μόνο και μόνο από αντίδραση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα επιμόρφωσης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα αυξήσει τα τυπικά σου προσόντα και θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι πολύ πιθανό να σε φανατίσει με τις ιδέες και τις απόψεις σου! Το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα τα πνεύματα θα ξεκινήσουν να ηρεμούν καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου επαγγελματικά ζητήματα που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η!

Σήμερα η ημέρα μπορεί να είναι αρκετά καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις την ένταση που θα συνοδεύει  κάθε κίνησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ανατροπές σε ένα αισθηματικό ζήτημα για αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και να μην πηγαίνεις γυρεύοντας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους σήμερα και θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και κτητικές τάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς οι εσωτερικές συγκρούσεις θα γίνουν με αφορμή αυτά που θέλεις και αυτά που πρέπει να κάνεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ηρεμήσεις! Προτίμησε να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους ή να πας μια βόλτα προκειμένου να αποφορτιστείς.

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να περάσεις το βράδυ σου παρέα με τον/τη σύντροφό σου και αγαπημένους σας ανθρώπους προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεσή σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μη βγάλεις συμπεράσματα για μία νέα γνωριμία που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που δεν θα είναι υπέρ σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει τη συναισθηματική πλευρά τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον  Κριό δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις εύκολα καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και την τάση να γίνεις επαναστάτης/στρια χωρίς αιτία. Προσπάθησε να ακούσεις τους άλλους καθώς αυτά που θα σου πουν θα σου φανούν χρήσιμα. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα κάνει πολύ έντονο κάθε συναίσθημα σου.

Σήμερα πριν αποφασίσεις να διαφωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου σκέψου αν όντως θέλεις να το κάνεις ή απλά είναι ένας τρόπος να του εναντιωθείς και να επαναστατήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η οι ξαφνικές κινήσεις δεν θα ωφελήσουν τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου σου υπενθυμίζει δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να κάνεις και αυτό δεν σου αρέσει ιδιαίτερα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να μη φημίζεσαι για την υπομονή σου όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η διπλωματική οδός είναι η καλύτερη λύση! Ιδιαίτερη προσοχή δείξει σε εργασιακά ζητήματα καθώς μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφος σου θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου!

Η μέρα θα έχει δουλειές, υποχρεώσεις, εντάσεις και ανατροπές και θα πρέπει να βρεις τρόπο να μην επηρεάσουν το ταίρι σου ή να το κάνουν μόνο στο βαθμό που του αναλογεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τον εκνευρισμό σου καθώς δεν θα βοηθήσει μία ανοιχτή αισθηματική υπόθεση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο είναι πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με τις δεξιότητες που έχεις και να ανακαλύψεις νέα χόμπι που τονίζουν τη δημιουργικότητα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ένταση που μπορείς να τη διοχετεύσεις μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ένα σπορ! Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα φέρει κάποιες αγγαρείες που θα αλλάξουν τα πλάνα σου.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και ασχοληθείτε από κοινού με τα χόμπι σας καθώς είναι ένας καλός τρόπος να διοχετεύσετε την ενέργειά σας, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να εκνευριστείτε  μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να πιστέψεις στον κεραυνοβόλο έρωτα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!