GOSSIP

H 44χρονη Heidi Klum με μια νέα πόζα της... κολάζει τους φαν της [εικόνες]

To διάσημο πρώην top model και νυν διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και τηλεπερσόνα Heidi Klum, δείχνει σε όλους πως ακόμα περνάει η μπογιά της και ας είναι 44 ετών.

Η Γερμανίδα ξανθιά καλλονή, που κατέκτησε τις πασαρέλες του πλανήτη, έκλεψε την καρδιά του τραγουδιστή Seal ( με τον οποίο χώρισε) και πλέον ζει μαζί με τα 4 παιδιά της (τα τρία τα έχει αποκτήσει με τον Seal και την μεγάλη κόρη της με τον Ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore ), σημειώνει τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση (είναι κριτής στο Αμερική Έχεις Ταλέντο) και έχει δημιουργήσει μεταξύ άλλων και το δικό της fashion συλλογή με εσώρουχα και φυσικά η ίδια συχνά ποζάρει με αυτά.


Μόνο που αυτή τη φορά, η Heidi αποφάσισε να τραβήξει μια σειρά από σέξι selfies της πλάι σε έναν καθρέφτη και σε μια σκάλα και  η πόζα που τη δείχνει με ένα στρινγκ (μάλλον δεν είναι από τη δική της σειρά με εσώρουχα) μοίρασε εγκεφαλικά στους πάνω από 4 εκατομμύρια followers της.

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Apr 19, 2018 at 7:17pm PDT


Αρκετοί δε μοιάζουν να μην καταλαβαίνουν τί την έπιασε την Heidi και άρχισε τις selfies (πριν την πόζα με το εσώρουχο είχαν προηγηθεί καμιά δεκαριά αντίστοιχες selfies).
 

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Apr 19, 2018 at 7:03pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!