GOSSIP

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως "ξεβλάχεψε" τους Έλληνες [βίντεο]

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου, καθώς ο πρώην εκδότης ισχυρίστηκε πως ξεβλάχεψε τους Έλληνες.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα (άνοιξε μαγαζί με street food, το  Street Deli, στο Κολωνάκι) και μίλησε για πολλά, (για την σχέση του με την Τζένη  Μπαλατσινού, την κόρη του κ.λπ) και σε ερώτηση για το αν τελικά συμφωνεί με όσους τον κατηγορούν πως τα lifestyle περιοδικά του έκαναν κακό, αυτός απάντησε πως θεωρεί πως έκανε μόνο καλό και πως  ξεβλάχεψε τους Έλληνες και συγκεκριμένα ακούστηκε να λέει " Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη".


Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις με πολλούς να κατηγορούν τον Πέτρο Κωστόπουλο για εγωκεντρισμό και άλλους να σπεύδουν να τον υπερασπιστούν. 


Πάντως σίγουρα αυτές οι νέες δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου (ο οποίος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και συχνά έχει προκαλέσει αντιδράσεις με δηλώσεις και δημοσιεύσεις του) συζητήθηκαν πολύ.

Δείτε βίντεο με τις τηλεοπτικές δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου που δημοσιεύει το zappit.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!