WOMEN'S GUIDE

Η Rihanna φόρεσε ένα βραχιόλι - φλασκί [εικόνες]

H Rihanna πήγε έτσι ντυμένη στο Coachella, αλλά το εκκεντρικό αξεσουάρ που φόρεσε η σταρ και συζητήθηκε περισσότερο δεν ήταν αυτό στο κεφάλι της, αλλά ένα αξεσουάρ που φορούσε στο χέρι της.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Rihanna δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ακόμα και σε ένα φεστιβάλ σαν το Coachella όπου τα extreme ντυσίματα έχουν την τιμητική τους.
Η δε Rihanna βρήκε όμως και ένα αξεσουάρ που πολλές βρίσκουν "πολύ βολικό" για συναυλίες και φσστιβάλ: το βραχιόλι - φλασκί.


Πρόκειται για ένα μπρασελέ που μπορείς να το γεμίσεις με όποιο υγρό θες (προφανώς η Rihanna είχε βάλει αλκοόλ) και μάλιστα το βραχιόλι - φλασκί διαθέτει και ειδικό χωνάκι για να μπορέσεις να το γεμίσεις. Και που το βρήκε η Rihanna; Το βραχιόλι - φλασκί πωλείται στο Amazon.



Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna φροντίζει το αξεσουάρ της να είναι ένα φλασκί με αλκοόλ, αφού στο παρελθόν την έχουμε δει ακόμα και στο κόκκινο χαλί επίσημων γκαλά (όπως έκανε π.χ. στα Grammys), να εμφανίζεται με περίτεχνα φλασκιά που θύμιζαν βραδινά τσαντάκια. Γερό ποτήρι η Rihanna.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!