WOMEN'S GUIDE

Beauty Line: Κάνε το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

Πώς να διατηρήσεις το άρωμά σου περισσότερο; Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να βάζεις ένα άρωμα; Το φοράς σωστά; Έχεις επιλέξει το ιδανικό άρωμα για εσένα;

Η προσωπικότητα μιας γυναίκας προσδιορίζεται και από το άρωμά της. Άλλωστε όπως είχε πει και η Coco Chanel “Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον”.

Αν θέλεις λοιπόν να ξεχωρίσεις, να αφήνεις τη μυρωδιά του αρώματος σου στο πέρασμα σου και να μένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι… η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος συντείνει στη διατήρηση της μυρωδιάς του αρώματος και αυτό γιατί οι ενυδατικές κρέμες και τα γαλακτώματα περιέχουν μαλακτικά στοιχεία τα οποία συγκρατούν τα μόρια του αρώματος και προλαμβάνουν την εξάτμιση τους, ώστε  το άρωμα να διατηρείται περισσότερο.  

Πέραν όμως από την ενυδάτωση σημαντικό είναι και το σωστό layering. Φρόντισε μαζί με το άρωμά σου να χρησιμοποιείς όσο το δυνατό περισσότερα προϊόντα από τη σειρά του αρώματός σου, όπως την κρέμα σώματος, το αφρόλουτρο, το deodorant, ακόμη και το spray για τα μαλλιά…

Διαβάστε περισσότερα tips στο Beauty Diaries, από την Training Manager των καταστημάτων Beauty Line, Ελευθερία Μαυρόκωστα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!