GOSSIP

Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε στα κρυφά; [εικόνες]

Μετά από σειρά δημοσιευμάτων, πολλοί είναι σίγουροι πως η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε τον σύντροφό της σε ένα πάρτι όπου παραβρίσκονταν πασίγνωστες σταρ όπως η Jennifer Aniston και η Kate Hudson.

Θυμίζουμε πως η Gwyneth κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον αρραβώνα της με τον Brad Falchuk για σχεδόν ένα χρόνο. Και τώρα πολλοί πιστεύουν πως η χολιγουντιανή σταρ έκανε μυστικό γάμο το περασμένο Σάββατο.


Η Gwyneth και ο Brad έκαναν ένα μεγάλο κοσμικό πάρτι στο Los Angeles Theater, που το ένδυμα ήταν αυστηρά επίσημο και εκεί βρέθηκε το μισό Χόλιγουντ, αλλά απαγορεύονταν οι φωτογράφοι μέσα στο χώρο.

 

Η ίδια η Gwyneth φόρεσε ένα μωβ φόρεμα του Giambattista Valli, ενώ ο Brad φόρεσε λευκό σμόκιν και όντως έμοιαζε με γαμπρό!

H δε εμφάνιση της διάσημης μητέρας της Gwyneth της ηθοποιού Blythe Danner, η οποία μπήκε στο χώρο του πάρτι κρατώντας στο χέρι ένα φόρεμα μέσα σε θήκη (ένα νυφικό ίσως;) φούντωσε τα σενάρια του μυστικού γάμου.


Οι παπαράτσι αρκέστηκαν στο να καταγράφουν τις αφίξεις των σταρ που η μία διαδέχονταν την άλλη (από τις Jennifer Aniston, Liv Tyler μέχρι τις Reese Witherspoon, Kate Hudson και πολλές άλλες σταρ του σινεμά) και πολλοί εκτιμούν πως αυτό το βράδυ έγινε και ο γάμος του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!