ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις τους φίλους σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους! Βέβαια η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα καθώς μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φοβερά αποθέματα ενέργειας τα οποία βέβαια θα πρέπει να προσέξεις πώς θα διαχειριστείς! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα με τους άλλους καθώς η συνεννόηση θα γίνεται μετά δυσκολίας. Απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος αν δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα χειρότερα και καλό θα ήταν να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα. Το απόγευμα  το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία διαφωνία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον -ή με κάποιο άτομο που σχετίζεται με αυτό-  και θα πάρει διαστάσεις αν δεν προσέξεις.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τις λέξεις και να έχεις στο νου σου πως όσο λιγότερες πεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να περάσεις μία όμορφη μέρα με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν ευνοεί νέες γνωριμίες για αυτό καλύτερα ανέβαλε τις αισθηματικές προσεγγίσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις για εσένα τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τα επόμενα σου σχέδια! Η Σελήνη πέρασε στον Κριό βρίσκεται σε έναν ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που μπορεί να εντείνει την καχυποψία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει μπροστά σου ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό να τις επιλύσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου να απομακρυνθείς από όλους και όλα αλλά θα πρέπει να το κάνεις διακριτικά διαφορετικά θα παρεξηγηθείς!

Σήμερα θα δυσκολεύεσαι να δείξεις εμπιστοσύνη ακόμα και στον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που αν το κάνεις υπερβολικά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι δεύτερες σκέψεις που κάνεις δεν θα βοηθήσουν νέες γνωριμίες, το αντίθετο θα έλεγα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις τους φίλους σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους! Βέβαια η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα καθώς μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά επικριτικό/η απέναντι στους άλλους για αυτό θα πρέπει να προσέχεις πως θα εκφράζεις τη γνώμη σου. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς εσύ πιθανόν να έχεις τις καλύτερες προθέσεις αλλά ο τρόπος που θα τις επικοινωνήσεις να μην είναι ο κατάλληλος.

Σήμερα θα πρέπει να  διαχωρίσεις τα θέματα των φίλων σου από τα θέματα  που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου και σε καμία περίπτωση να μην τα μπλέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επικοινωνιακό λάθος μπορεί να  δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου και μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις ή να αυξήσει το επαγγελματικό σου γόητρο θα βρεθεί στις προτεραιότητές σου σήμερα. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις την εικόνα σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως κάτι τέτοιο πιθανόν να είναι δύσκολο σήμερα για αυτό κράτησε μικρό καλάθι καθώς οι ενέργειές σου μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς η στάση σου απέναντι τους και η δύσκολη επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος/η για τις συνέπειες κάθε κουβέντας που θα πεις αν δεν θέλεις να διαταράξεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  κράτησε αποστάσεις από αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει ερωτικά  σήμερα καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα.

 

ΛΕΩΝ

Η σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα σου χαρίσει μία ακόρεστη δίψα για μάθηση και για νέες πληροφορίες! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει τεχνικά/ επικοινωνιακά εμπόδια. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου και με αυτές που θα συλλέξεις εσύ καθώς ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Αν σήμερα ετοιμάζεσαι να φύγεις ένα ταξίδι έλεγξε προσεκτικά όλα τα πράγματα και τα έγγραφα που χρειάζεται να πάρεις μαζί σου καθώς μπορεί κάτι να ξεχάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αποστάσεις με τους γύρω σου λόγω της αποστασιοποίησης που θα κρατήσεις σε ορισμένα ζητήματα.

Σήμερα μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση κυρίως αν ξεκινήσεις να φέρνεις στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν συμβεί κάποτε. Αν είσαι ελεύθερος/η, η συμπεριφορά σου προς αυτόν/ην που θέλεις δεν θα φανερώνει ότι τον/ην θέλεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ενδέχεται να είσαι λίγο απόμακρος/η με όλους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση και δεν θα είναι εύκολο να συνυπάρξεις με πολλούς.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή σου υπενθυμίζει πως χρειάζεται να διευθετήσεις κάποιο οικονομικό ζήτημα του παρελθόντος πριν γίνει "περίπλοκο". Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αποστάσεις και στις αισθηματικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός/η και να προσέξεις τον τρόπο που θα προσεγγίσεις τον/τη σύντροφό σου ή κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Σήμερα θα δώσεις λάθος δείγματα στο ταίρι σου και η αλήθεια είναι πως πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να είσαι απόμακρος/η προς εκείνο και με μία τάση για κριτική. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε μία νέα γνωριμία και μην κρατάς ψυχρή στάση!

 

ΖΥΓΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι αυτές που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο σήμερα καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα δημιουργηθούν καταστάσεις που χρειάζονται διευθέτηση. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις με κάποιους συνεργάτες σου ή το σύντροφό σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στο σπίτι εξαιτίας μιας αντιπαράθεσης. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που θα έχεις απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα οι κινήσεις και τα λόγια προς τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είναι μετρημένα και καλά μελετημένα καθώς πολύ εύκολα μπορεί να χαθεί το μέτρο και να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα σου εφιστά την προσοχή και στις νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το "καλημέρα" σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ασχοληθείς με αυτές προκειμένου να ξεμπερδεύεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην φορτώσεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα ώστε να έχεις ευελιξία κινήσεων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει μία γενικότερη ασυνεννοησία ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μην πεις πολλά αν δεν θέλεις να εντείνεις αυτό το κλίμα και προσπάθησε να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο  για αυτό πρόσεξέ τον τρόπο που θα επιλέξεις για να επικοινωνήσεις.

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα συμμεριστεί τις δουλειές σου για αυτό προσπάθησε να του εξηγήσεις το φορτωμένο σου πρόγραμμα προτού ξεκινήσουν οι διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς η ημέρα ευνοεί τις λάθος κινήσεις και τα επικοινωνιακά λάθη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν πιο έντονα από καθετί καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα τα αναμοχλεύσει και θα τα φέρει στην επιφάνεια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πώς μπορεί να επιστρέψει μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή να τη διαχειριστείς και να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου χωρίς να παρεξηγηθείς. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του συντρόφου σου αλλά αν δεν πάρεις  τις απαντήσεις που περιμένεις τότε θα γίνεις απόμακρος/η και θα  δημιουργηθεί μία νέα σχέση "δράσης-αντίδρασης".

Τα αισθηματικά σου ζητήματα χρειάζονται προσοχή σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό η διαχείριση που θα κάνεις σε κάποιο θέμα που αφορά εσένα και τον/τη σύντροφό σου να μην είναι η κατάλληλη. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην ασκήσεις κριτική σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει γιατί δεν θα φανεί πολύ καλοπροαίρετη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αναμοχλεύει ζητήματα και υποχρεώσεις όχι μόνο του σπιτιού αλλά και των δικών σου ανθρώπων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα σου υπενθυμίσει  γεγονότα του παρελθόντος με αποτέλεσμα η οικογένειά σου να μην γλιτώσει τα παράπονα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως  η συμπεριφορά σου δεν θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν τυχόν διαφωνίες καθώς θα είναι αρκετά επικριτική. Προσπάθησε να το κρατήσεις υπό έλεγχο αν δεν θέλεις να πληγώσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους με τα λόγια σου.

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα βρίσκεται στις προτεραιότητες σου όμως δεν είναι ανάγκη να του το δείξεις αφήνοντας το έξω από την ημέρα σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αισθηματικές προσεγγίσεις για αυτό μην κάνεις μεγάλα βήματα σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά και την ανάγκη σου να βγεις μία βόλτα και να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα σου φέρει νέα που θα είναι λίγο καθυστερημένα καθώς θα αφορούν ζητήματα και παρασκήνιο του παρελθόντος απλά τώρα θα φτάσουν στα αυτιά σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Προσπάθησε να μη χάσεις τη θετική σου διάθεση ώστε να μην επιβαρύνεις το κλίμα!

  Προφύλαξε τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου από τρίτα πρόσωπα καθώς σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα ξεκινήσουν από ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για επικοινωνιακά λάθη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα χρήματα, η οικονομική σου ασφάλεια και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα εγείρει θέματα  ανασφάλειας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει στο προσκήνιο παλαιότερες ενέργειες που έχουν να κάνουν με οικονομικές συμφωνίες μαζί με τα αποτελέσματά τους. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ανοίγματα κυρίως οικονομικού χαρακτήρα για αυτό απόφυγε τα πάση θυσία. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό  κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον φίλο σου. Αναρωτήσου όμως μήπως έχεις πει κάτι που τον έχει πειράξει και προσπάθησε να λύσεις τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

Σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά επικριτικός/η προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα εγερθεί από τη δική σου ανασφάλεια. Προσπάθησε να τη διαχειριστείς και να μην την αφήσεις να δημιουργήσει θέματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί αν σταματήσεις να κοιτάς μόνο τα αρνητικά αυτού/ης που έχεις απέναντί σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!