VIRAL

Blogger ξεσπάθωσε εναντίον όσων της απαγόρευσαν να φοράει μπικίνι

Μια lifestyle blogger που ζει στη Νέα Υόρκη φόρεσε το μπικίνι της για να φωτογραφηθεί σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και κάποιοι της είπαν πως έπρεπε να ρίξει ένα ρούχο πάνω της, προκαλώντας την οργή της.

Όπως αναφέρει το Yahoo news, η 33χρονη Anna O’Brien, είναι η δημιουργός του site Glitter and Lazers και η ίδια είχε έρθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση και το τμήμα PR του ξενοδοχείου, προκειμένου να κάνει μια φωτογράφηση με μαγιό στο lobby του ξενοδοχείου.

 


Όμως με το που φόρεσε το μπικίνι της ένας άντρας της ασφάλειας του ξενοδοχείου, την πλησίασε αμέσως και της είπε πως δεν μπορεί να κυκλοφορεί έτσι και να ρίξει ένα ρούχο πάνω της.


Η γυναίκα και ο επαγγελματίας φωτογράφος σταμάτησαν τη φωτογράφηση και η Anna πήγε στο δωμάτιο τής και φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό και συνέχισε τη φωτογράφηση σε άλλο σημείο του lobby.

Όμως ξανά την πλησίασε ένας άλλος άντρας της ασφάλειας του ξενοδοχείου και της είπε να ντυθεί! Η ίδια καταγγέλλει πως εκείνη την  ώρα κυκλοφορούσαν διάφορες γυναίκες στο lobby του resort ξενοδοχείου φορώντας μόνο τα μπικίνι τους αλλά κανένας δεν τους έκανε παρατήρηση.

Επίσης αναφέρει πως μολονότι έδειξε στους σεκιουριτάδες την αλληλογραφία της με το τμήμα δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου που αποδείκνυε πως είχε την επίσημη έγκριση για τη φωτογράφηση, αυτοί εμφανίζονταν δύσπιστοι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή της.

 


Η Anna μιλάει ανοιχτά για body shaming και έκτοτε, μέσω social media, ξεσπαθώνει με αλλεπάλληλα ποστ, στα οποία επιτίθεται στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Ειδικά το ποστ στο οποίο ποζάρει με το μπικίνι της έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια με τους περισσότερους να θεωρούν απαράδεκτη την συμπεριφορά του προσωπικού, αλλά και κάποιους να υπερασπίζονται τους σεκιουριτάδες και να επικαλούνται λόγους... αισθητικής!.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!