ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μία γενικότερη ανησυχία σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι μία ευνοϊκή όψη  για να καταφέρεις αυτά που θέλεις καθώς σήμερα θα έχεις μία ώθηση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τα τονίσει ακόμα περισσότερο και θα τα κάνει να έρθουν στο προσκήνιο προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου φέρει εύνοια σε οικονομικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα και κάποια ευχάριστα γεγονότα θα αποσπάσουν  τις σκέψεις σου. Σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις θα έχεις ένα φύλακα Άγγελο που θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η αποφεύγοντας τις λάθος αποφάσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα σου φτιάξει το κέφι για αυτό αφιέρωσε του χρόνο αλλά και την προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό ζήτημα που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην αφάνεια θα έρθει ξανά στο προσκήνιο και θα διεκδικήσει την προσοχή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαφές με φίλους σου που έχουν ξεκινήσει από χθες θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ακόμα καλύτερα την έννοια της φιλίας και της ομαδικότητας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς  και να ευνοεί συναντήσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πώς μέσα από τις συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα μπορεί να βρεις και τον/ην επόμενο/η σου σύντροφο αν είσαι ελεύθερος/η ή έναν πολύ καλό συνεργάτη στα επόμενα σου βήματα. Η ημέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτές.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάντε μία βόλτα μαζί με τους φίλους σας καθώς σήμερα αν είστε μαζί με παρέα θα περάσετε πολύ καλύτερα από ότι αν είστε οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε αισθηματική χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σου για αναγνώριση κυρίως στον επαγγελματικό τομέα θα είναι η πιο σημαντική από όλες τις ανάγκες του σήμερα για αυτό και θα δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα καριέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μία γενικότερη ανησυχία σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι μία ευνοϊκή όψη  για να καταφέρεις αυτά που θέλεις καθώς σήμερα θα έχεις μία ώθηση. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία συμφέρουσα πρόταση/ συμφωνία για δουλειά η οποία θα είναι εξαιρετικά δελεαστική.

Αν έχεις κοινά επαγγελματικά ζητήματα με τον/τη σύντροφό σου η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη επιτυχία με αυτά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και η ημέρα θα αποκτήσει ενδιαφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και μπορεί να σου φέρει νέα σχετικά με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που  βρίσκεται στο εξωτερικό ή ακόμα και να σου βάλει στο μυαλό την ιδέα να φύγεις ένα ταξίδι με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να κάνεις σκέψεις που σε χαλαρώνουν και που φέρνουν στο μυαλό σου όμορφες εικόνες προκειμένου να μπορέσεις να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε απασχολεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει και έναν έρωτα με αέρα εξωτερικού η μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου!

Πάρε τον/ην σύντροφό σου και κάντε ένα ταξίδι καθώς αυτό θα είναι κυριολεκτικά ένα μεγάλο δώρο για εσάς και τη σχέση σας και αν δεν μπορείτε να το κάνετε τώρα απλά ξεκινήστε μια έρευνα με αγαπημένους προορισμούς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου αλλάξει τρόπο σκέψης και θα γοητευτείς από τη διαφορετική αντίληψη που θα έχει.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί έκρηξη συναισθημάτων με αποτέλεσμα να νιώθεις λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του καθώς δεν θα είναι τόσο εύκολο να το διαχειριστείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό έχει την τάση να μεγεθύνει οτιδήποτε και αν νιώθεις σήμερα για αυτό προσπάθησε να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θετικά συναισθήματα. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό θέμα που σε απασχολεί ιδιαίτερα αν σχετίζεται με το δημόσιο, μία ασφάλεια ή κάποιο δάνειο. Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα στο τέλος θα έχεις τον τρόπο να βγεις κερδισμένος/η και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Τα έντονα συναισθήματα που έχεις τις τελευταίες ημέρες  είναι ικανά να αναθερμάνουν τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα προκαλέσουν έντονο πάθος μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου εξάψει τη φαντασία με αποτέλεσμα να θελήσεις να μάθεις τα πάντα για εκείνη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι δύο τομείς οι οποίοι θα σε απασχολήσουν σήμερα ο καθένας για διαφορετικό λόγο  και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα που σου προκαλούν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, ένας στενός σου συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι μία καλή ευκαιρία για να επεκτείνεις σχέσεις και συνεργασίες! Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση  για μία νέα συνεργασία  την οποία δεν πρέπει να πάρεις αψήφιστα προτού την κοιτάξεις ενδελεχώς.

Η ημέρα θα κρύβει αρκετές εκπλήξεις και στον αισθηματικό τομέα και αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου δεν αποκλείεται να σου κάνει μία έκπληξη αλλιώς μπορείς να του κάνεις εσύ μία! Αν είσαι ελεύθερος /η  μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να γίνει η νέα σου σχέση!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η ημέρα μπορεί να σου φαίνεται σαν όλες τις άλλες -μιας και η Σελήνη από τους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει χωρίς υποχρεώσεις- όμως σίγουρα θα κρύβει κάτι διαφορετικό. Αιτία για αυτό θα είναι το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό το οποίο θα φροντίσει να κάνει τα μαγικά του και  θα κάνει την ημέρα ενδιαφέρουσα. Είναι πιθανόν να σου έρθουν χρήματα από εκεί που δεν τα περιμένεις ή κάποιος δικός σου άνθρωπος να σου κάνει ένα δώρο το οποίο θα σε κάνει να καταλάβεις τα συναισθήματά του για σένα. Αν έχεις κατά νου οτιδήποτε που σχετίζεται με μία εργασιακή συμφωνία που θα έχει και αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου προώθησε το σήμερα που η μέρα σε ευνοεί.

Ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα καταφέρει να σου φτιάξει τη διάθεση χωρίς να κάνεις τίποτα, το μόνο που χρειάζεται είναι να του/ης έχεις εμπιστοσύνη! Αν είσαι ελεύθερος ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών σου και αυτό θα είναι το δώρο σου για σήμερα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

"Χαράς Ευαγγέλια" για εσένα Σκορπιέ σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς, στον οίκο που σχετίζεται με τους έρωτες σου και να φέρνει έντονες συγκινήσεις και αισθηματικά ζητήματα στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι το κερασάκι στην τούρτα που θα ενισχύσει το κέφι σου, τη ζωντάνια και τη διάθεσή σου για φλερτ! Σήμερα δεν θα είσαι φρόνιμος/η και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις αν έχεις βρει τον/τη σύντροφο σου καθώς θα έχεις την τάση να δεις κάποια πράγματα επιπόλαια!

Ο έρωτας θα έχει την τιμητική του σήμερα για αυτό αποφάσισε να κάνεις κάτι ξεχωριστό με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να τον γιορτάσετε! Αν είσαι ελεύθερος/η αφενός ο ενθουσιασμός σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις αφετέρου σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ερωτεύσιμος/η οπότε θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία συζήτηση με τους δικούς σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να θυμηθείς γεγονότα του παρελθόντος και οτιδήποτε σε είχε εκνευρίσει και να τα φέρεις ξανά στο προσκήνιο,  καθώς αυτά θα είναι τα όπλα σου για να διαπραγματευτείς κάτι που θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την τάση να γίνεις συναισθηματικά χειριστικός/η προκειμένου να καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πώς τελικά θα τα καταφέρεις καθώς θα έχεις  την εύνοια της τύχης, αρκεί βέβαια και εσύ να μην την προκαλείς και να μην πηγαίνεις γυρεύοντας!

Το σπίτι σου θα αποτελέσει το καταφύγιό σου σήμερα και η παραμονή σου εκεί παρέα με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να νιώσεις πραγματικά καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία του παρελθόντος μπορεί να κάνει την εμφάνισή της σήμερα ιδιαίτερα αν την έχεις φέρει στο μυαλό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αυτό που θα επιδιώξεις να κάνεις είναι να πιεις ένα καφέ με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, να πάρεις ένα τηλέφωνο τον/ην αδερφό/η σου ή να βγεις έξω και να πιάσεις κουβέντα με τον γείτονα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει την ανάγκη που έχεις για επικοινωνία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα γεμίσει την ημέρα σου με ανθρώπους και θα πολλαπλασιάσει τα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου! Το ενδιαφέρον πιθανόν να το μονοπωλήσει κάποιος φίλος σου που θα ζητήσει τη γνώμη  σου για κάτι που τον απασχολεί! Η ημέρα θα είναι γεμάτη με κόσμο και δεν θα νιώσεις μόνος/η ακόμα και αν αυτό επιθυμείς!

Η ημέρα είναι ιδανική για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα αρκεί να προσέξετε καθώς θα έχετε την τάση να πείτε περισσότερα πράγματα από αυτά που χρειάζεται. Αν είσαι ελεύθερος/η τα φλερτ θα είναι αρκετά αλλά θα πρέπει να διαλέξεις καθώς όποιος ζητάει τα πολλά χάνει και τα λίγα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου ζητήματα και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή μέρα για οικονομικές διευθετήσεις, συμφωνίες και λογαριασμούς! Σήμερα θα  συνειδητοποιήσεις πως θα καταφέρεις να βγεις ευνοημένος/η στα οικονομικά σου θέματα είτε το έχεις επιδιώξει είτε όχι. Πρόσεξε την τάση σου για υπερβολές καθώς μπορεί να σου δημιουργήσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες που δεν θα σε βοηθήσουν  να πάρεις της σωστές αποφάσεις.

Σήμερα  θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και γεμάτος/η ενέργεια και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έρθει εκείνος/η μόνος/η του! Αν είσαι ελεύθερος/η  επένδυσε σε μία νέα γνωριμία καθώς μπορεί να είναι το "λαχείο" που περιμένεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη προσοχή στον εαυτό σου καθώς πήρες απόφαση πως χρειάζεται να ασχοληθείς και λίγο με εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να ενισχύει την ανάγκη σου για προσοχή και φροντίδα. Μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να δημιουργήσει ζητήματα μεταξύ εσένα και τον άλλων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φύγεις για ένα ταξίδι μαζί με τον/τη σύντροφό σου ή με κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο!

Σήμερα  θα είσαι ιδιαίτερα πληθωρικός/η προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι θετικό, αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να είσαι και με άλλους και κάπου εδώ μπορεί να ξεκινήσουν θέματα! Αν είσαι ελεύθερος/η  η μέρα ευνοεί εξαιρετικά  αισθηματικά ζητήματα για αυτό κάνε τις απαραίτητες κινήσεις!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!