GOSSIP

Τελικά πόσο καιρό βγαίνει ο Brad Pitt με την όμορφη καθηγήτρια του ΜΙΤ;

Αρχικά όλοι μιλούσαν για μια καλή φιλία, αλλά τώρα όλοι μιλούν για ειδύλλιο του Brad Pitt με την όμορφη καθηγήτρια του MIT Neri Oxman και μάλιστα αποκαλύπτουν πως ίσως αυτός ο δεσμός δεν ξεκίνησε πρόσφατα.

Μπορεί εμείς να μάθαμε για αυτή τη «φιλία» μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το Us Weekly επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο του Brad Pitt η οποία αναφέρει ότι ο χολιγουντιανός σταρ και η όμορφη καθηγήτρια του ΜΙΤ βγαίνουν κρυφά από το περσινό φθινόπωρο. Μάλιστα, ο 54χρονος Brad Pitt είχε εμφανιστεί σε ένα από τα μαθήματα που εκείνη δίδασκε, την ημέρα των Ευχαριστιών, με αποτέλεσμα να τον φωτογραφίσουν αρκετοί φοιτητές. H ίδια δε πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι έχει καταφέρει να κάνει και ταξίδια στο εξωτερικό (με πιο πρόσφατο ένα στη Νότιο Αφρική) χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.

Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά, μεταξύ των οποίων η τέχνη και η διακόσμηση – μάλιστα, γνωρίστηκαν χάρη σε ένα αρχιτεκτονικό project που ενδιέφερε τον Pitt, στο ΜΙΤ. «Αμέσως ένιωσαν κάτι ο ένας για τον άλλο. Βέβαια, ο Brad έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην τραβήξουν την προσοχή», ανέφερε η πηγή.

Στο νέο ειδύλλιο του Brad αναφέρεται και το περιοδικό People, το οποίο επίσης επικαλείται πηγή από τον κύκλο του Pitt και αναφέρει πως πλέον ο Pitt νιώθει ξανά ευτυχισμένος "Το διαζύγιο με την Jolie τον είχε σοκάρει, αλλά τώρα άρχισε να προσέχει ξανά τον εαυτό του και δείχνει πολύ, μα πάρα πολύ πιο ευτυχής" λέει η πηγή.

Τέλος πολλοί σχολιάζουν το γεγονός πως η νέα σύντροφος του Pitt μοιάζει πολύ με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!