GOSSIP

Λίγο πριν γεννήσει η Khloe ένα βίντεο αποκαλύπτει πως ο Tristan την απατά

H Khloe Kardashian περιμένει το πρώτο της παιδί με το διάσημο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson, αλλά ένα βίντεο έρχεται να σκοτεινιάσει την ευτυχία της.

Η αδελφή της Kim και της Kourtney Kardashian και των Jenners, όλο αυτό το διάστημα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αφού θεωρούσε πως είχε βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα Tristan Thompson και μάλιστα έμεινε και έγκυος για πρώτη φορά.


Και ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν πως ο σύντροφός της την απατά.


Αρχικά μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες εδειχναν τον παίκτη του ΝΒΑ να φλερτάρει το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κλαμπ της Νέας Υόρκης με διάφορες γυναίκες, αλλά πολλοί μίλησαν για αθώο φλερτ.


Τώρα όμως ένα βίντεο που δημοσιεύει το ΤΜΖ "καίει" τον Tristan. Το νέο βίντεο τον δείχνει ξεκάθαρα να «παίζει» με δύο γυναίκες τον Οκτώβριο του 2017, σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, τότε που η Khloe ήταν τριών μηνών έγκυος, όπως σημειώνει το TMZ.

Να σημειωθεί πως ο Tristan είχε κατηγορηθεί πως είχε απατήσει και την πρώην του, την 26χρονη Jordan Craig, το διάστημα που ήταν έγκυος και περίμενε το γιο τους.
Η ίδια δε η Jordan σχολιάζοντας τις νέες απιστίες του Jordan είπε μέσω social media πως η ίδια ποτέ δεν χαίρεται με την ατυχία ενός άλλου ανθρώπου, αναφερόμενη προφανώς στην Khloe Kardashian.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!