GOSSIP

O Gordon Ramsey εξηγεί γιατί δεν αφήνει την περιουσία του στα παιδιά του

Είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο και η περιουσία του εκτιμάται πως αγγίζει τα 130 εκατομμύρια ευρώ. Και όμως ο ίδιος εξηγεί πως δεν θέλει τα παιδιά του να έχουν καμία πρόσβαση στην περιουσία του.

Ο πασίγνωστος σταρ τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής και ιδιοκτήτης διάσημων εστιατορίων, έχει αποκτήσει 4 παιδιά. Συγκεκριμένα έχει 3 κόρες  (τη 16χρονη, Matilda, τη 19χρονη Megan και τη 18χρονη Holly) και ένα γιο (τον επίσης 18χρονο Jack). Και ενώ δηλώνει πως λατρεύει τα παιδιά του, ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ αυστηρός μαζί τους στο θέμα των χρημάτων.


Ο ίδιος είναι αυτοδημιούργητος και κατάφερε να γίνει πλούσιος μέσα από σκληρή δουλειά και αφού έφυγε από το σπίτι του σε ηλικία 16 ετών για να γλιτώσει από τον αλκοολικό πατέρα του. Και την αυστηρότητα που βλέπουμε να έχει όταν διαχειρίζεται τις κουζίνες των εστιατορίων, την εφαρμόζει και στα οικονομικά του σπιτιού του.


Σε συνέντευξή του στην Telegraph τόνισε πως όχι μόνο δεν σκοπεύει να γράψει την περιουσία του στα παιδιά του, αλλά έκανε γνωστό πως η μεγάλη του κόρη έχει εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι που δεν ξεπερνά τις 100 λίρες Αγγλίας, ενώ τα αδέλφια της παίρνουν χαρτζιλίκι 50 λίρες Αγγλίας. 


Επίσης αποκάλυψε πως όταν ταξιδεύουν όλοι μαζί ή πηγαίνουν σε κάποιο εστιατόριο ποτέ δεν έχει τα παιδιά του στις VIP θέσεις (ούτε στην Α θέση ενός αεροπλάνου, ούτε στα VIP τραπέζια ενός εστιατορίου) αφού όπως ο ίδιος λέει, αυτός κόπιασε για να κατακτήσει αυτό το προνόμιο, ενώ τα παιδιά του δεν έχουν ακόμα κερδίσει τίποτα στη ζωή τους και δεν θέλει να τους δίνεται απλόχερα κάποιο προνόμιο για να μην τα κακομαθαίνει. 


Με τη δε σύζυγό του, έχουν συμφωνήσει πως τα παιδιά θα έχουν μόνο το 25% από ένα διαμέρισμα αλλά κανένα δεν θα έχει ένα ολόκληρο διαμέρισμα γραμμένο στο όνομά του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!