GOSSIP

Απίστευτος καβγάς στο Power of Love: «Πήγαινε σπίτι σου»!

Άναψαν τα αίματα χθες στο σπίτι του Power of Love όπου ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά Χρυσαντίδου και την Αλεξάνδρα Ορφανού.

Το κόκκινο δωμάτιο του Power of Love της Τρίτης ήταν διαφορετικό και δημιούργησε μεγάλες εντάσεις στο σπίτι από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες ότι σήμερα ο Ανδρέας Ανδρεάνος θα δημιουργούσε τα «ζευγάρια» στο κόκκινο δωμάτιο, με όποιον τρόπο θα ήθελε αυτός. Ο Ανδρέας, λοιπόν, επέλεξε για την πρώτη συνάντηση τον Δώρο Παναγίδη και την Τζούλια Καραγιάννη.

Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν, τα είπαν και με την επιστροφή της Τζούλιας στο σπίτι των κοριτσιών έγινε ο χαμός. Όταν η Αθηνά Χρυσαντίδου έμαθε ότι στο δωμάτιο ήταν ο Δώρος, έγινε έξαλλη με τον Ανδρέα και είπε: «Τραγικός! Μόνο αυτό έχω να πω. Τραγικός»! Η Αλεξάνδρα Ορφανού αντέδρασε λέγοντας: «Εγώ μια χαρά το βρίσκω. Τραγικός γιατί; Επειδή άλλαξε τα ζευγάρια; Πλάκα έχει. Να μιλήσουν πήγαν οι άνθρωποι, όχι για να κάνουν κάτι. Παιχνίδι είναι…». Η απάντηση της Αθηνάς ήταν άμεση: «Βρε κοριτσάκι μου, για σένα μπορεί να είναι παιχνίδι, για μένα δεν είναι παιχνίδι». Και κάπου εκεί άρχισε ο καβγάς:

Αλεξάνδρα: Μη με λες κοριτσάκι μου, δεν μου αρέσει. Αλεξάνδρα με λένε.
Αθηνά: Για μένα δεν είναι παιχνίδι, με προσβάλει.
Αλεξάνδρα: Αν δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου.
Αθηνά: Ορίστε;
Αλεξάνδρα: Άμα δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου.
Αθηνά: Δεν θα μου πεις εσύ που θα πάω! Δεν  χρειάζεται να το συνεχίζεις!

 

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!