THE ANALYZER

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό της Μελίνας στο χθεσινό Survivor

Μια άτυχη στιγμή είχε χθες η Μελίνα Μεταξά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι της και να αναγκαστεί να απέχει από το χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο το πασχαλινό τραπέζι.

Η δυνατή παίκτρια της ομάδας των Μαχητών αρχικά αγωνίστηκε με αντίπαλο την Εύη Σαλταφερίδου, όμως σε ένα εμπόδιο παραπάτησε, το πόδι της μπλέχτηκε στα σκοινιά και η ίδια τραυματίστηκε. Μολονότι ολοκλήρωσε την κούρσα, έχασε τελικά από την Εύη και αμέσως αναγκάστηκε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως η Μελίνα δεν θα συνέχιζε να συμμετέχει στο αγώνισμα.


Αργότερα η Μελίνα γύρισε στην παραλία των Μαχητών με τους συμπαίκτες της (και πρώτο τον Ηλία) να σπεύδουν να την αγκαλιάσουν.


Η ίδια πάντως έβαλε τα κλάματα καθώς την στεναχώρησε πολύ ο τραυματισμός της που την κράτησε εκτός αγωνίσματος, ενώ εξήγησε στην κάμερα πως δεν ξέρει τι να κάνει με την ενέργεια που έχει και πως επειδή είναι υπερκινητική το γεγονός πως οι γιατροί της είπαν πως πρέπει να ξεκουράσει το πόδι της τη δυσκολεύει, ενώ είπε πως δεν θα μπορεί να κάνει τα πράγματα που έκανε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!