GOOD LIFE

Θέλετε να μείνετε στο πρώτο πολυτελές space ξενοδοχείο; Δείτε πόσο κοστίζει

Το 2021 θα είναι έτοιμο το πρώτο luxury space hotel και το πολυτελές ξενοδοχείο με θέα στο... διάστημα θα υποδεχτεί τους πρώτους του πελάτες το 2022.

Ο λόγος για το Aurora Station της εταιρείας Orion Span, που φιλοδοξεί να είναι το πρώτο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του διαστήματος.


Όσοι θελήσουν να βιώσουν την εμπειρία του να κάνουν διακοπές στο διάστημα θα πρέπει να υπολογίσουν πως η διαμονή στο ξενοδοχείο του διαστήματος διαρκεί τουλάχιστον 12 μέρες και η διαμονή για αυτό το διάστημα κοστίζει 9,5 εκατομμύρια δολάρια!


Ο CEO της εταιρείας Orion Span μίλησε για την πιο "προσιτή" τιμή διαμονής σε ξενοδοχείο στο Διάστημα και μπορεί αυτό να ακούγεται παράλογο (γιατί 9,5 εκατομμύρια δολάρια δεν τα λες και λίγα) αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως οι 7 πολίτες που μέχρι σήμερα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο διάστημα και να μείνουν στο διεθνή διαστημικό σταθμό ISS, πλήρωσαν ο καθένας από 20 μέχρι και 40 εκατομμύρια δολάρια, τότε ναι η διαμονή στο Aurora είναι συγκριτικά ιδιαίτερα προσιτή.


Να σημειωθεί πως το εσωτερικό του Aurora έχει σχεδιαστεί ώστε να θυμίζει πολυτελές ιδιωτικό τζετ αεροπλάνο και βρίσκεται σε τροχιά σε απόσταση 200 μιλίων από την επιφάνεια της γης (ενώ ο ΙSS βρίσκεται στα 250 μίλια).


Πληροφορίες για το πρώτο διαστημικό luxury hotel μπορεί να βρει κανείς στο orionspan.com


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!