ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας του Πάσχα 9 Απριλίου 2018

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και τονίζει την ανάγκη σου για ταξίδια, εκδρομές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε χαλαρώσει απόλυτα. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις έναν παλιό σου φίλο, ένα συγγενή που έχετε χαθεί λόγω υποχρεώσεων και ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες αλλά τους έχεις στο μυαλό σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη πέρασε στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από τα επαγγελματικά ζητήματα και την ανάγκη σου για αναγνώριση και επιβεβαίωση, και να χαλαρώσεις! Οι επαφές με φίλους θα κάνουν πάρα πολύ καλό στη διάθεσή σου και θα χρωματίσουν την ημέρα με ευχάριστες στιγμές. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να φέρεις ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Αξιοποίησε την ευκαιρία προκειμένου να κανείς σαφέστερη τη θέση σου, να δείξεις τις προθέσεις σου και γενικότερα να πεις οτιδήποτε δεν είχες πει παρόλο που το ήθελες.

Η ημέρα θα σε βοηθήσει να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου κάποιο ζήτημα του παρελθόντος και να το λύσετε, το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι θέληση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με καλές προθέσεις και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να πεις πολλά όμως καλό θα ήταν να είσαι φειδωλός/η με τις λέξεις και να προτιμήσεις  τις πράξεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ημέρα μετά την εορτή της Λαμπρής και το μυαλό σου ήδη βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα και πολύ πιθανόν να βρίσκεται και η φυσική σου παρουσία! Η Σελήνη μόλις έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου και θα τονίσει επαγγελματικές υποχρεώσεις, συνεντεύξεις, ραντεβού και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την καριέρα σου. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα είναι μία βοηθητική όψη που θα ανασύρει ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με τη δουλειά σου και υπήρχαν εκκρεμότητες με αυτά προκειμένου να μπορέσεις να τα λύσεις!

Σήμερα πιθανόν να μην είναι εύκολο να βρεις ένα σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό σου εκτός αν και εκείνος/η σκέφτεται τα επαγγελματικά σου ζητήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις πώς  υπάρχει αισθηματικό ενδιαφέρον σε μία γνωριμία που σχετίζεται με τη δουλειά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να συνεχίζεις να κάνεις διακοπές ή αν δεν έχεις καταφέρει να πάρεις ένα ρεπό ακόμα, τότε θα κάνεις τα πάντα για να το πάρεις όσο πιο άμεσα γίνεται. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και τονίζει την ανάγκη σου για ταξίδια, εκδρομές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε χαλαρώσει απόλυτα. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις έναν παλιό σου φίλο, ένα συγγενή που έχετε χαθεί λόγω υποχρεώσεων και ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες αλλά τους έχεις στο μυαλό σου! Ακόμα μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο το θέμα ενός ταξιδιού που είχες πει πως θέλεις να κάνεις!

Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου για μία εκδρομή που είχατε κάνει παλαιότερα όχι μόνο θα σας φτιάξει τη διάθεση αλλά θα σας βάλει στη διαδικασία να κανονίσετε άλλη μία, άμεσα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς ξανά μία γνωριμία του παρελθόντος  με την οποία έχεις εκκρεμότητες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι υποτονική  καθώς θα έχεις την τάση να παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς και περισσότερο σοβαρά από αυτό που χρειάζεται για αυτό χάνεσαι στον κυκεώνα των σκέψεών σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή με αφορμή ανθρώπους και καταστάσεις που θα έρθεις σε άμεση επαφή. Ένα οικονομικό ή αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς απλά να το διευθετήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα θα  φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αφήσει ημιτελή και είναι μία καλή ευκαιρία για να τα κλείσεις.

 Ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα βρεθεί σε  περίεργη θέση ιδιαίτερα ξεκινήσεις να του αναλύεις τα αδύναμα του σημεία και τα ατοπήματα που έχει κάνει κατά καιρούς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να έρθεις κοντά με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα οι στενοί σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου καθώς θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους δίπλα σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε κάνει να δεις πολύ θετικά αυτό το σενάριο καθώς η αλήθεια είναι πως και εσύ έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή, και η ενασχόληση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φτιάξει τη διάθεση. Το απόγευμα το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις σχετικά με ιστορίες του παρελθόντος οι οποίες θα σου δημιουργήσουν μία γλυκιά νοσταλγία και θα συσφίξουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αναπολείς  όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα σας φέρει ιδιαίτερα κοντά καθώς θα τονώσει τον έρωτα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  έχει άρωμα παρελθόντος καθώς είναι πιθανό να σου θυμίσει κάποιον/α από το παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι αρκετές σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να παρατείνεις για μία ακόμα ημέρα τις ολιγοήμερες διακοπές. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως ήταν ωραίο το διάλειμμα αλλά όλα τα ωραία δεν κρατούν πολύ! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να έχεις ασχοληθεί μαζί τους αλλά δεν το έχεις κάνει. Καλό θα είναι να το κάνεις τώρα προκειμένου να ξεμπερδεύεις αλλά πρόσεξε τις λεπτομέρειες αυτών καθώς μη ξεχνάς  πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να δυσκολέψει λίγο τα πράγματα.

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σου κρατήσει παρέα και θα σε παρακινήσει να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου ώστε να μπορέσετε να βρείτε και λίγο χρόνο για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό να συναντήσεις έναν άνθρωπο ο οποίος βρισκόταν στην καθημερινότητά σου και να προκύψει αισθηματικό ενδιαφέρον!

 

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δώσει ευκαιρίες για να περάσεις μία γεμάτη ημέρα όπως εσύ την επιθυμείς. Η καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου θα έρθει στο προσκήνιο και είναι μία καλή ευκαιρία να σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις ένα χόμπι το οποίο θα σε βοηθήσει να την εκφράσεις. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό είναι βοηθητικό για να κάνεις μία ανασκόπηση στο παρελθόν και να δεις τι ήταν αυτό που σου έδινε χαρά προκειμένου να ασχοληθείς μαζί του και στο παρόν!

Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι το οποίο θα σας ευχαριστεί και θα σας γεμίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας άνθρωπος με τον οποίο είχες ξανασυναντηθεί στο παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του και θα γεμίσει με συναισθήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα  θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα -μικρά ή μεγάλα- το μέγεθος των οποίων θα εξαρτηθεί από την αντίδραση των γύρω σου ιδιαίτερα των δικών σου ανθρώπων. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σου θυμίσει αδικίες που έχεις υποστεί είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να στρέψεις τα βέλη σου και στους δικούς σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν το παρόν και να βοηθήσεις κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειάς σου που μπορεί να σε χρειάζεται.

 

Η ημέρα είναι πρόσφορη για να μείνεις μέσα παρέα με τον/τη σύντροφό σου και να βρεις την ευκαιρία να συζητήσετε και να κλείσετε εδώ και τώρα ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μην μοιραστείς με κάποιον άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα εμπειρίες του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα είναι γεμάτη με κόσμο καθώς για εσένα το εορταστικό κλίμα των ημερών δεν έχει τελειώσει και οι επαφές με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και οι γείτονες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και την ανάγκη σου για συναντήσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού πιθανόν να σου φέρει μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με κάποιον άνθρωπο μέσα από το περιβάλλον σου που υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν! Αξιολόγησε τα στοιχεία και δες αν θέλεις να συνεχίσει και στο παρόν.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και αξιοποιήστε την ημέρα συναντώντας ανθρώπους του περιβάλλοντός σας καθώς είναι ένας τρόπος να περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η θα συναντήσεις ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο στο περιβάλλον σου που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο/η!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται ήδη στην καθημερινότητά σου ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις σου που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Υδροχόο σου δημιουργεί μία γενικότερη ανασφάλεια που θα προσπαθήσεις να καλύψεις μαζεύοντας χρήματα και υλικά αγαθά. Πρόσεξε καθώς μπορεί να το παρακάνεις και σκεπτόμενος/η πως τώρα στις εορτές ξόδεψες και κάτι παραπάνω να περάσεις στο άλλο άκρο. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μία συζήτηση με την οικογένειά σου σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα- και όχι μόνο- προκειμένου να λύσετε εκκρεμότητες που έχετε.

Σήμερα πιθανόν να υπάρξει μία διαφωνία σε ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με σένα και τον/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να μην αρχίσεις να μπερδεύεις και ζητήματα του παρελθόντος σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να επηρεάσει εμφανώς κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια που στερήθηκες στις προηγούμενες ημέρες καθώς θα σε φέρει στο προσκήνιο για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς θα είναι η ανάγκη σου να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου καθώς  θέλεις να καταλάβεις ποιες από αυτές αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου. Πρόσεξε καθώς οι εγωκεντρικές τάσεις που θα έχεις δεν θα σε αφήσουν να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Το απόγευμα το εξάγωνο της σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει μπροστά σου ένα πρόσωπο του  περιβάλλοντος σου που έχεις να δεις καιρό και θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις.

Πάρε το ταίρι σου και κάνετε μία βόλτα προκειμένου να μπορέσετε να συζητήσετε οι δυο σας για τα ζητήματα που σας απασχολούν χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι στο περιβάλλον σου που ακόμα και άθελά τους να εμπλακούν στα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες  το εορταστικό κλίμα ήταν πολύ καλό και σε βοήθησε να συναντήσεις ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες και να συσφίξει τις σχέσεις με τους άλλους. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως νιώθεις κουρασμένος/η καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και δεν θα αφήσει την ενέργειά σου να ανέβει σε υψηλά επίπεδα καθώς τις τελευταίες ημέρες έκανες κατάχρηση! Πάρε το χρόνο σου για να ξεκουραστείς και μην ζορίζεις τον εαυτό σου αν δεν θέλεις να  νιώθεις πιεσμένος/η. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα είναι ευνοϊκό για να επιχειρήσεις να πάρεις κάποια χρήματα που σου οφείλουν πίσω και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να εκνευριστείς!

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα καταλάβει την ανάγκη σου για απομόνωση δεν προσπαθήσεις να την εξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σου αρκεί να μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε βομβαρδίσουν με πολλά “αν”.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!