ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής του Πάσχα 8 Απριλίου 2018

Η σημερινή γιορτινή μέρα απαιτεί προσοχή γιατί η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτον/τη και δεν θα  αφήσει περιθώρια στους άλλους ακόμα και στους δικούς σου ανθρώπους να σε πλησιάσουν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από  τον Κριό θα ενισχύσει τις "λάθος εντυπώσεις" και οι πράξεις σου καθώς και τα λεγόμενά σου μπορεί να παρεξηγηθούν.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και παρόλο που σήμερα είναι μία γιορτινή ημέρα το δικό σου μυαλό δεν θα καταφέρει να ξεκολλήσει από τα επαγγελματικά ζητήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει ιδιαίτερα οξύθυμο/η και εκδικητικό/η σε περίπτωση που κάποιος τολμήσει να  υποβαθμίσει με κάποιο τρόπο τα θέματα που σε απασχολούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν είναι ευνοϊκό για να καταφέρεις να εξηγήσεις τις σκέψεις σου και τις ανησυχίες σου για αυτό καλύτερα να  προσπαθήσεις απλά να κρατήσεις τα προσχήματα.

Σήμερα  πιθανό να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου όμως η αλήθεια είναι πώς μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει ερωτήματα που δεν θα μπορέσεις εύκολα να ερμηνεύσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα πιθανόν να έχει ένα οικογενειακό τραπέζι ή μία επίσκεψη σε συγγενικά σου πρόσωπα και θα κυλήσει συζητώντας και ανταλλάσσοντας τα νέα σας, τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα είναι αρκετά πιεστική και μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος αντιδράσεις σε περίπτωση που κάποιος δεν συμφωνήσει με τα λεγόμενά σου. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός/η ακόμα και αν έχεις δίκιο καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό δεν θα σε βοηθήσει να το βρεις αλλά ούτε και να βρεις τους συμμάχους που περιμένεις. Κράτησε τα προσχήματα ώστε να κυλήσει η ημέρα όσο πιο  ήρεμα γίνεται!

Σήμερα  δεν είναι κατάλληλη ημέρα για έκθεση Ιδεών και απόψεων ούτε προς τον/τη σύντροφό σου καθώς σε περίπτωση που αντιτεθεί σε αυτά που θα του πεις θα του/ης το κρατήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να νιώσεις ασφυκτικά σε μία νέα κατάσταση και αυτό να δημιουργήσει θέματα μεταξύ σας για αυτό προσπάθησε να εξηγήσεις τα συναισθήματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι  ιδιαίτερα εξωστρεφής καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σου δημιουργεί συναισθηματική δυσθυμία με αφορμή διάφορα γεγονότα που έρχονται στο μυαλό σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να παίρνεις κάθε τι που θα προκύψει σήμερα σαν ζήτημα ζωής και θανάτου με αποτέλεσμα η υπερβολική σημασία που θα του δίνεις να το διαστρεβλώνει. Προσπάθησε  να διαχωρίσεις αν υπάρχει κάτι που όντως αξίζει να ανησυχήσεις και μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό δεν είναι βοηθητικό για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου καθώς ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις.

Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου και μόνος/η σου θα δημιουργήσεις πρόβλημα στη σχέση μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή για να εξελιχθεί για αυτό μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς κινδυνεύεις να  παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές με κόσμο μπορεί να είναι κάτι που αναζητάς σήμερα όμως στην πράξη ίσως δυσκολευτείς να νιώσεις πως υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει αρκετά καχύποπτον/τη απέναντι στους άλλους και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσεις να  κρύψεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή καθώς ο τρόπος προσέγγισης σου δεν θα φανερώσει αυτά που πραγματικά θέλεις να δείξεις με αποτέλεσμα να μη δεις την ανταπόκριση που περιμένεις από τους άλλους. Προσπάθησε όσο γίνεται να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην παρασυρθείς από τον έντονο εκνευρισμό σου που μπορεί να σε θολώσει.

Σήμερα θα είσαι απόλυτος/η προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό μόνο του μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί λεπτούς χειρισμούς ώστε να μην παρασυρθείς από την ορμητικότητα σου και κάνεις κάποιο λάθος.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί να είναι μία ημέρα γιορτής όμως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις εύκολα καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα  κάνει ακόμα πιο ασφυκτικό το ημερήσιο πλάνο σου καθώς δεν είναι μία όψη που θα σε βοηθήσει να τα δεις όλα πιο χαλαρά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό θα σου δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα θέματα με την αυτο-έκφραση σου με συνέπεια να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς είτε εσύ είτε αυτά που θα πεις. Προσπάθησε να  βρες τον τρόπο να χαλαρώσεις μέσα από μία συζήτηση ή μέσα από τις επαφές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σήμερα είναι πιθανό να γίνεις πιεστικός/η προς τον/τη σύντροφό σου και αιτία για αυτό θα είναι η ανάγκη σου για έλεγχο.  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η προς αυτόν που θέλεις καθώς οι στενές επαφές δεν ευνοούνται και δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που περιμένεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο την εορταστική ημέρα και να τη δεις σαν ευκαιρία για να κανονίσεις πέρα από τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα και μία βόλτα με φίλους σου η μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα γενικότερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να ρίξει μία σκιά στην ευδαιμονία της ημέρας για αυτό μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει καχύποπτες δεύτερες σκέψεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό  δεν θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με τον κατάλληλο τρόπο και μπορεί και εσύ ο ίδιος να υπονομεύσεις στον εαυτό σου με τις κινήσεις σου.

Σήμερα ενδέχεται να προσπαθήσεις να χειριστείς συναισθηματικά το ταίρι σου προκειμένου να κάνει κάτι που εσύ επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος/Η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία ενδέχεται να μη σε βρουν σύμφωνο/η την επόμενη μέρα!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα στο σπίτι θα επικρατεί μία αναστάτωση είτε λόγω κάποιου οικογενειακού τραπεζιού είτε λόγω κάποιας  οικογενειακής διαφωνίας ένεκα της ημέρας. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το πρώτο αρκεί και εσύ να βοηθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και να μην ψάχνεις αφορμές να  δημιουργήσεις ένταση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτον/τη και δεν θα  αφήσει περιθώρια στους άλλους ακόμα και στους δικούς σου ανθρώπους να σε πλησιάσουν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από  τον Κριό θα ενισχύσει τις "λάθος εντυπώσεις" και οι πράξεις σου καθώς και τα λεγόμενά σου μπορεί να παρεξηγηθούν. Μην δημιουργείς το κατάλληλο έδαφος για εντάσεις καθώς ούτε εσύ θα βγεις κερδισμένος/η.

Σήμερα πιθανόν να έχεις την ανάγκη να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου προκείμενου να εκτονώσεις τη συναισθηματική ένταση που νιώθεις όμως αυτό δεν θα είναι δίκαιο για εκείνον/η ιδιαίτερα αν προσπαθήσεις να του περάσεις πως φταίει! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το ταλέντο σου στο φλερτ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα τραπέζια με συγγενείς φίλους και γείτονες και οι συναντήσεις με έναν ικανό αριθμό προσώπων του περιβάλλοντός σου θα γεμίσουν την ημέρα σου και θα τονώσουν τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως οι απόψεις σου μπορεί να μην τύχουν της αποδοχής που θέλεις αλλά και να δημιουργήσουν φανατισμό. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ σήμερα ένεκα της ημέρας διαφορετικά εύκολα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις καθώς θα δυσκολευτείς να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να εξηγήσεις στους άλλους τις σκέψεις αλλά και τις απόψεις σου.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ακόμα και άθελά σου μπορεί να προσβάλεις τον/τη σύντροφό σου με κάτι που θα πεις -και μάλιστα παρουσία τρίτων- και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα ενδέχεται να δώσεις άλλα δείγματα σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει τελείως διαφορετικά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανασφάλεια που σχετίζεται με υλικά αγαθά θα κάνει έντονη την παρουσία της σήμερα και θα χρειαστεί να ασκήσεις ισχυρή βούληση προκειμένου να μην σε παρασύρει σε ατέρμονες σκέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει εμμονές με οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και αποκτήματα και αυτό μπορεί να γίνει αιτία να σου χαλάσει η διάθεση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τις πραγματικές σου ανησυχίες. Προσπάθησε να πατήσεις "παύση" στις σκέψεις που σε ανησυχούν και να απολαύσεις στο έπακρο τη σημερινή ημέρα.

Η ανασφάλειά σου θα γίνει αιτία για να δημιουργηθούν κόντρες με τον/τη σύντροφό σου που δεν θα καταλάβει για ποιο λόγο είσαι τόσο κτητικός/η  μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν χαλαρώσεις και σταματήσεις να βομβαρδίζεις τον εαυτό σου με σκέψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου οπουδήποτε και αν παρευρεθείς σήμερα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως αυτό θα είναι το μόνο εύκολο καθώς σήμερα  δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητος/η. Πρόσεξε τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου, καθώς η ανάγκη σου να τα κάνεις όλα εδώ και τώρα και με το δικό σου τρόπο δεν θα βρει την αποδοχή που περιμένεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό είναι ανασταλτικός παράγοντας για να εκφράσεις αυτά που θέλεις καθώς θα σε δυσκολέψει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο.

Σήμερα ενδέχεται να παρασυρθείς και να γίνεις απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου χωρίς να υπολογίσεις την εορταστική αυτή ημέρα και τελικά να χαλάσει το κέφι και των δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η η διάθεση σου δεν θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους αισθηματικούς σου στόχους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είσαι χαμένος/η στις σκέψεις σου και θα αποφασίσεις να αποφύγεις κάθε κοινωνική υποχρέωση που μπορεί να έχεις λόγω της ημέρας καθώς είναι πολύ πιθανό να προτιμάς να μείνεις μόνος/η ή έστω παρέα με συγκεκριμένους και εκλεκτούς ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει καχυποψία για αυτό το λόγο θα επιλέξεις να βρεθείς μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή κυρίως στο πως θα πεις κάποια πράγματα καθώς ο τρόπος σου μπορεί να εγείρει παρεξηγήσεις. Σκέψου πριν μιλήσεις και βάλε τον εαυτό σου στη θέση του συνομιλητή σου προκειμένου να μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα πως ακούγονται αυτά που θα πεις.

Μην κάνεις το λάθος να ταυτίσεις ζητήματα του/ης συντρόφου σου και της σχέσης σας με θέματα σχέσεων του παρελθόντος καθώς θα τον/ην αδικήσεις και μάλιστα κατάφορα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί εμπιστοσύνη στον άλλο κάτι που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εσένα σήμερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα όσες οικογενειακές υποχρεώσεις και να έχεις θα προσπαθήσεις να  ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους και να κάνετε κάτι όλοι μαζί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει την ανάγκη να ταυτιστείς με τους άλλους και το κυριότερο να ταυτιστούν και εκείνοι μαζί σου. Πρόσεξε καθώς η ανάγκη σου για επιβεβαίωση μπορεί να γίνει επιτακτική και να χαλάσει για λίγο το καλό κλίμα  που επικρατεί μεταξύ σας. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και την τάση  αλλά να θέλεις, αλλά να λες και άλλα να κάνεις μπερδεύοντας τους αγαπημένους σου φίλους και τους ανθρώπους που θα βρεθείς μαζί τους!

Σήμερα  ενδέχεται να μπερδέψεις τον/τη σύντροφό σου με τα διπλά μηνύματα που θα του περάσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πως δεν φάσκεις και δεν αντιφάσκεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται να ξέρει σε πρώτη φάση τι είναι αυτό που θέλεις και για να γίνει αυτό χρειάζεται να το ξέρεις και εσύ!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!