GOSSIP

Έκπληξη! Η Kate Hudson ανακοίνωσε πως είναι έγκυος [βίντεο]

Αυτή η ανακοίνωση εγκυμοσύνης ήταν πραγματικά αναπάντεχη και προκάλεσε έκπληξη στο Χόλιγουντ.

Στα 38 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός Kate Hudson, η οποία ήδη έχει αποκτήσει δύο γιους (το 14χρονο Ryder που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό Αμερικανό μουσικό Chris Robinson και τον 6χρονο Bingham, που ήταν ο καρπός του σύντομου ειδυλλίου της με τον Βρετανό μουσικό Matt Bellamy) ανακοίνωσε πως περιμένει και τρίτο παιδί. 


Και εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Kate είχε βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Danny Fujikawa.


Ο Danny είναι μουσικός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας και η ίδια η Kate είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως τον γνωρίζει πάνω από 15 χρόνια, αλλά τώρα τους προέκυψε ο έρωτας.


Και τώρα τους προέκυψε και το παιδί. Η Kate μαζί με τους γιους της και τον σύντροφό της γύρισαν ένα βίντεο που ανέβασαν στα social media και έτσι ανακοίνωσαν πως η Kate είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει κοριτσάκι. 


Η ίδια δε εξήγησε πως ο λόγος που είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα από τα social media ήταν οι αδιαθεσίες των πρώτων εβδομάδων της εγκυμοσύνης της. Θυμίζουμε πως μητέρα της Kate είναι η χολιγουντιανή σταρ Goldie Hawn, και η ίδια θεωρεί ως πατέρα της τον πατριό της, το διάσημο ηθοποιό Κurt Russell (και όχι τον βιολογικό της πατέρα και μουσικό  Bill Hudson).


Και μολονότι μιλάμε για μια από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ, κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι πως η Kate είναι έγκυος.
 

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Apr 6, 2018 at 10:15am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!