ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Μ. Σαββάτου 7 Απριλίου 2018

 Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα υπάρξει μία συναισθηματική αποστασιοποίηση από τους άλλους και μία γενικότερη "παγωμάρα" στην ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να λύσεις ζητήματα ή για να ξεκινήσεις τη συζήτηση για θέματα που καίνε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκό και μπορεί να δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς η ήμερα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις που να μην είναι τόσο ευχάριστες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και δείχνει πως τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο αλλά και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνουν πως είναι μία μέρα περίεργη. Είναι πιθανό να εμπλακείς σε καβγάδες και επαγγελματικές διαφωνίες από τα οποία δεν θα μπορέσεις να βγεις αλώβητος/η. Κράτησε όσο πιο διακριτική στάση μπορείς και απόφυγε να κάνεις αισθητή την παρουσία σου γιατί  δεν θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου, το αντίθετο μάλιστα.

Επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσουν και θέμα με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να τα αφήσεις εκτός της σχέσης σου μιας και η ημέρα  μπορεί να φέρει μπελάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η η συναισθηματική αποστασιοποίηση που θα έχεις δεν θα βοηθήσει  τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχεις κατά νου συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου όμως τα πράγματα μπορεί να μη σου βγουν έτσι όπως τα υπολογίζεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα υπάρξει μία συναισθηματική αποστασιοποίηση από τους άλλους και μία γενικότερη "παγωμάρα" στην ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να λύσεις ζητήματα ή για να ξεκινήσεις τη συζήτηση για θέματα που καίνε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκό και μπορεί να δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα.

Καλύτερα να διαφυλάξεις τη σχέση με το ταίρι σου και να μείνετε μακριά από συζητήσεις και συναντήσεις με άλλους καθώς μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα για αυτό σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να δράσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου και με όλα τα συναισθήματα που κρατάς βαθιά μέσα σου δημιουργώντας σου ένα διάχυτο εκνευρισμό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο θα παγώσει ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό σου κόσμο και αυτό μπορεί να  δημιουργήσει αποστάσεις στις σχέσεις με τους  αγαπημένους σου ανθρώπους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει και με τον Ερμή οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, σου εφιστά την προσοχή και καθώς μπορεί να παρεξηγηθείς με κάποιο φίλο σου είτε λόγω της συμπεριφοράς σου απέναντί του είτε λόγω ενός επικοινωνιακού μπερδέματος.

Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει αλλά μάλλον θα βρει τοίχο καθώς θα κρατήσεις αποστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς ακόμα και άθελά σου θα  δημιουργείς αποστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν θέλεις να τις έχεις και αργότερα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα υπάρξει μία συναισθηματική απόσταση ανάμεσα σε σένα και στους άλλους καθώς θα αισθανθείς πίεση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα μιας και δεν θα ευνοήσει καθόλου την επικοινωνία. Αν μπορείς μέτρησε κυριολεκτικά τα λόγια σου σήμερα καθώς όσο λιγότερα πεις τόσο περισσότερο θα μειώσεις τους κινδύνους να παρεξηγηθείς με κάποιο στενό συνεργάτη αλλά και τον/τη σύντροφό σου.

Η ημέρα μπορεί να φέρει δυσάρεστες εξελίξεις για τη σχέση σου αν επιχειρήσεις να τσακωθείς μαζί της καθώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να παρερμηνεύσεις τα σημάδια που θα σου δώσει ένας άνθρωπος ο οποίος εμφανίστηκε ξανά μπροστά σου από το παρελθόν.

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις κατά το πρώτο μισό της και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πίεση και είναι γνωστό πως εσύ δεν μπορείς να λειτουργήσεις υπό πίεση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για μεγάλες βλέψεις καθώς θα σε κάνει να νιώθεις σαν να έχεις το πόδι σου κολλημένο στο φρένο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα κάνει δύσκολη την κατάσταση στην επικοινωνία σου και θα καταλάβεις άμεσα την επίδρασή του στο εργασιακό περιβάλλον. Βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες κάθε ζητήματος πριν το ξεκινήσεις και αν κάτι δεν πάει όπως το υπολογίζεις προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου!

Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα και από το να δεις το ταίρι σου και στο τέλος να τσακωθείτε προτίμησε να μην το δεις καθόλου προκειμένου να διαφυλάξετε τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση που θα νιώθεις δεν θα ευνοήσει αισθηματικές προσεγγίσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με τους φίλους σου καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα θελήσεις να πεις πολλά αλλά καλύτερα να μην τα πεις. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα δημιουργήσει επικοινωνιακά μπερδέματα που με τη σειρά τους θα φέρουν αποστασιοποίηση στις προσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να είσαι μετρημένος/η με τις λέξεις καθώς όσο λιγότερες πεις τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να περάσεις τη μέρα  ανώδυνα.

Σήμερα μπορεί να προκύψει ένας καβγάς με τον/τη σύντροφό σου για ένα ανούσιο θέμα καθώς θα υπάρχει μία γενικότερη διάθεση προστριβών. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά νέες γνωριμίες καθώς η ήμερα δεν θα ευνοήσει τη σύσφιξη σχέσεων.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να περάσεις αρκετό από το χρόνο σου στο σπίτι και η παραμονή σου σε αυτό μπορεί να  δημιουργήσει και κάποια ζητήματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα υπάρξει ένα "πολεμικό σκηνικό" στο σπίτι εξαιτίας διαφωνιών στις οποίες θα πρέπει να παίξεις κατευναστικό ρόλο και όχι να ρίξεις λάδι στη φωτιά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Το μυστικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να την επικαλεστείς όταν νιώσεις πώς την έχεις ανάγκη άμεσα!

Ο/η σύντροφός σου θα είναι  εκείνος/η που μπορεί να πληρώσει τα σπασμένα σήμερα  για αυτό μην του/ης μεταφέρεις τα νεύρα που μπορεί να φέρνεις από το σπίτι και τους δικούς σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία, η διάθεσή σου αλλά και ο εκνευρισμός σου δεν ενδείκνυται για μία νέα γνωριμία ούτε και για την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχει αρκετές επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου όμως αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς το κλίμα μπορεί να  ανάψει από τη μία στιγμή στην άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς θα δημιουργήσει συναισθηματικές αποστάσεις και θα φέρει στην επιφάνεια αυτά που κρατούσες μέσα σου καιρό. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό δεν θα βοηθήσει και την επικοινωνία ούτε καν την τυπική. Ακόμα και αν ακούσεις κάτι το οποίο θα σε εκνευρίσει προσπάθησε να το αφήσεις να περάσει καθώς και εσύ μπορεί να το πάρεις διαφορετικά αλλά και αυτός που το είπε να το  εννοούσε αλλιώς.

Προφύλαξε τη σχέση σου από τρίτους καθώς μπορεί να ειπωθεί κάτι για αυτήν που θα σε εκνευρίσει και αυτό μπορεί να περάσει και σε εσάς με αποτέλεσμα να τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία σήμερα θα γίνεται μετά δυσκολίας και αυτό δεν θα βοηθήσει τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οικονομικά ζητήματα καθώς ήδη σκέφτεσαι τι θέλεις να τακτοποιήσεις μόλις περάσουν ημέρες των εορτών. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Άρη υποδηλώνει πως το μόνο που θα καταφέρεις με τις σκέψεις σου είναι να νιώσεις πιεσμένος/η και τελικά να εκνευριστείς. Άφησε τα οικονομικά ζητήματα για λίγο σε αναμονή προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Το τετράγωνο της σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά  ζητήματα σε ένα αισθηματικό σου θέμα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η επικοινωνία δεν ευνοείται σήμερα!

Πριν αποφασίσεις να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου βεβαιώσου πως όντως είπε κάτι που μπορεί να είναι μεμπτό καθώς το πιο πιθανό είναι εσύ να το έχεις παρεξηγήσει, το ίδιο βέβαια ισχύει και για εκείνον. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ευνοεί νέες γνωριμίες καθώς δεν ευνοεί την επικοινωνία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να παρουσιάσεις τα θέλω σου με επιτακτικό τρόπο στους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα έχεις μία επικριτική τάση που θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς θα εξαφανίσει προσωρινά τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες για αυτό προσπάθησε να είσαι προσεκτικός/η και ανεκτικός/η!

Το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει τα παράπονα κυρίως αν νιώσει πως το πιέζεις και σήμερα είναι πολύ πιθανό να το κάνεις αυτό ακόμα και αν δεν το καταλάβεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα δεν ευνοεί νέες γνωριμίες καθώς εσύ ο/η ίδιος/α δεν θα έχεις όρεξη για αισθηματικά σκιρτήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη καθώς στο μυαλό σου θα γυρίζουν ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν και με βάση αυτά θα αποφασίσεις και για ζητήματα του παρόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει καχυποψία -την οποία θα δικαιολογήσεις λόγω προσωπικών σου βιωμάτων- και θα αποτελέσει το λόγο που θα είσαι καχύποπτος/η και με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό δεν θα είναι ευνοϊκό για να επικοινωνήσεις σήμερα αλλά ούτε και για να δικαιολογήσεις την καχυποψία σου στους άλλους! Πρόσεξε αν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς με τη συμπεριφορά σου.

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει παρασκήνιο στη σχέση με το ταίρι σου από τρίτα πρόσωπα και κοινωνικός σχολιασμός, για αυτό καλύτερα να μην "ανοιχτείτε" σε τρίτους. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τα αισθηματικά σου ζητήματα μακριά από "αδιάκριτα αυτιά" καθώς μπορεί να δημιουργήσουν μπερδέματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρών στην ημέρα καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή  καθώς μπορεί να δημιουργήσει έριδες, διαφωνίες και εντάσεις στο φιλικό σου περίγυρο. Αν είναι κάτι που δεν σε αφορά κράτησε όσο γίνεται ουδέτερη στάση καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό μπορεί να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σου στοιχείο σήμερα για αυτό πρόσεξε καλά τι θα πεις και τον τρόπο που θα το πεις για να μη δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε σένα και στους άλλους.

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί μία αντιπαράθεση ανάμεσα σε σένα και στον/τη σύντροφό σου με αφορμή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο αλλά καλό θα ήταν να ασχοληθείτε μόνο με τα θέματα που αφορούν εσάς προκειμένου να προστατέψετε η σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επικοινωνιακό λάθος μπορεί να σου στοιχίσει γνωριμία για αυτό σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!