VIRAL

Σοκάρει η σύζυγος Ολυμπιονίκη: "Δέρνω το γιο μου με ζώνη "

Ο σύζυγός της είναι πασίγνωστος αθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ και 4 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και η ίδια θέλει και ο γιος της να γίνει διάσημος αθλητής και αποκάλυψε πως εφαρμόζει πολύ σκληρές παιδαγωγικές τακτικές και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Ο λόγος για τους Yana Rudkovskaya και το σύζυγό της Evgeni Plushenko, που είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στη Ρωσία.  Μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Alexander (ο Evgeni έχει έναν ακόμη γιο από άλλο γάμο) που μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά του στο καλλιτεχνικό πατινάζ.


Η Yana Rudkovskaya, είναι γνωστή εκατομμυριούχος επιχειρηματίας και παραγωγός και έχει πάνω από 1,9 εκατομμύρια followers στο Instagram που παρακολουθούν τη χλιδάτη ζωή που κάνει μαζί με το διάσημο αθλητή σύζυγό της.


Πρόσφατα η Yana προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αφού η ίδια αποκάλυψε δημόσια, πως τιμωρεί και δέρνει το γιο της που θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του καλλιτεχνικού πατινάζ και είπε μεταξύ άλλων "Χτυπάω το γιο μου με ζώνη και τον κλείνω σε σκοτεινό δωμάτιο" και πρόσθεσε "Το ξύλο και οι αυστηρές τιμωρίες αποτελούν το μυστικό για να γίνει ένα παιδί πρωταθλητής κόσμου".

Ο ίδιος ο μικρός όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει κάποιες από αυτές τις μεθόδους μίλησε για «την ζώνη» και «το σκοτεινό δωμάτιο» με την μητέρα του να σπεύδει να υποστηρίξει ότι συχνά τον χτυπάει με μια λεπτή ζώνη του πατέρα του ή τον κλείνει σε σκοτεινά δωμάτια και ντουλάπια όταν δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Ο πατέρας του μικρού Alexander και Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Evgeni Plushenko,φέρεται να μεγάλωσε με αντίστοιχες πρακτικές αφού η σύζυγος του δήλωσε πως ακολουθεί τις συμβουλές της πεθεράς της για τη διαπαιδαγώγηση του γιού τους.

 

Πάντως η Yana παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε, υποστήριξε: "Δεν πρέπει να λυπάσαι ένα παιδί όταν θέλεις να γίνει ο καλύτερος του πλανήτη. O Alexander είναι αθλητής και κάνει τρεις προπονήσεις την ημέρα. Είναι προετοιμασμένος να αντέξει αυτή την πίεση ώστε να γίνει ο καλύτερος"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!