GOSSIP

O Brad Pitt ερωτεύθηκε μια καθηγήτρια του πανεπιστημίου ΜΙΤ [εικόνες]

Νέο δημοσίευμα αναφέρει πως μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie, την καρδιά του Brad Pitt έχει κλέψει μια όμορφη καθηγήτρια του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης του γνωστού ΜΙΤ του πανεπιστημίου Cambridge. 

Συγκεκριμένα η Page Six αναφέρει πως ο Brad τον τελευταίο καιρό περνάει πολύ χρόνο παρέα με την καθηγήτρια Neri Oxman, η οποία είναι και βραβευμένη καλλιτέχνις και αρχιτέκτονας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γνωρίστηκαν μέσω ενός αρχιτεκτονικού project στο πανεπιστήμιο με το οποίο συνεργάζεται ο Pitt και έγιναν φίλοι. "Ο Brad και η Neri τα πήγαν από την αρχή πολύ καλά γιατί μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το design και την τέχνη," είπε μία πηγή στη Page Six.

Παρ' ότι είναι γνωστός για την δουλειά του επί οθόνης, ο Pitt ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αρχιτεκτονική. Μία φορά είπε πως ενώ βοηθούσε στον σχεδιασμό ενός ξενοδοχείου στο Dubai το 2008, "Ενώ η υποκριτική είναι η καριέρα μου, η αρχιτεκτονική είναι το πάθος μου." Ωστόσο, ενώ έχει ακόμα ένα άτομο να μοιράζεται το χόμπι του, η ίδια πηγή συνεχίζει λέγοντας στη Page Six πως "Η φιλία τους δεν έχει γίνει ερωτική σχέση... και οι δύο τους είναι προσεκτικοί, αλλά ο Brad θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τη Neri, είναι εκπληκτική".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!