GOSSIP

Διάσημο κουνελάκι του Playboy χώρισε και έβαλε τα κλάματα στο Instagram

Η Kendra Wilkinson είναι ένα από τα διασημότερα κουνελάκια του Playboy που όχι μόνο φιγουράριζε συχνά με γυμνά εξώφυλλα στις σελίδες του περιοδικού, αλλά πρωταγωνιστούσε και στο τηλεοπτικό ριάλιτι που γυρίζονταν στη βίλα του Χιού Χέφνερ.

Η Kendra εδώ και 9 χρόνια είναι παντρεμένη με το διάσημο αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Hank Baskett, με τον οποίο έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.


Ωστόσο φαίνεται πως ο γάμος της Kendra και του Hank διαλύεται και το διάσημο μοντέλο βρήκε έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο να εκφράσει την απελπισία της που βλέπει να τελειώνει το ειδύλλιο της με τον Hank. 


Συγκεκριμένα η Kendra άρχισε να δημοσιεύει στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram story μια σειρά από πλάνα που την δείχνουν να κλαίει ασταμάτητα και να λέει πως 10 χρόνια προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε, αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετά καλή για το σύζυγό της και οι προσπάθειές της δεν αρκούσαν και συνέχισε να λέει πως ίσως δεν είναι γραφτό να είναι μαζί, πως φοβάται και πως θα πρέπει να μείνει δυνατή για τα παιδιά της.


Να σημειωθεί πως η Kendra έχει πάνω από 2.5 εκατομμύρια followers στο Instagram και πλέον το βίντεο με την Kendra να κλαίει και να χωρίζει κάνει το γύρο του κόσμου και πολλοί σχολιάζουν πως όλα τα είχαμε δει, αλλά celebrity χωρισμό με βίντεο στα social media και κλάματα δεν τον είχαμε ξαναδεί.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!