VIRAL

Tweets μαθητών κοροϊδεύουν τη "λύση" στο πρόβλημα της βίας στα σχολεία

Μετά και το πρόσφατο μακελειό σε σχολείο στο Πάρκλαντ των ΗΠΑ με θύματα 17 άτομα, στην Αμερική έχει γίνει πολλή συζήτηση για το ποιες λύσεις θα πρέπει να αναζητηθούν για να μπει ένα τέλος στον κύκλο της βίας στα σχολεία.

Και μια από τις "λύσεις" που βρήκαν οι υπεύθυνοι σχολείων στις ΗΠΑ, ήταν να εφοδιάσουν τους μαθητές με νέες διάφανες τσάντες.


Χιλιάδες μαθητές στις ΗΠΑ μετά τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών γύρισαν στα σχολεία τους και έμαθαν πως πλέον θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν ως σχολική τσάντα αυτό το νέο διάφανο σακίδιο που υποτίθεται πως επιτρέπει στους πάντες να βλέπουν το περιεχόμενο της τσάντας ενός μαθητή και άρα (σύμφωνα με αυτούς που σκέφτηκαν τη λύση) εξαφανίζει τις πιθανότητες ένας μαθητής να φέρει ένα όπλο στο σχολείο του.


Οι μαθητές βέβαια βρίσκουν μάλλον ανόητη τη λύση και το twitter έχει γεμίσει με μηνύματα μαθητών που χλευάζουν τα διάφανα σακίδια, σχολιάζοντας πως δεν είναι και τόσο διάφανα ή πως αισθάνονται πως το να βλέπει κανείς τι έχει η σχολική τους τσάντα παραβιάζει την ιδιωτική τους ζωή και κυρίως τονίζουν πως δεν αισθάνονται καθόλου πιο ασφαλείς επειδή απλά πλέον έχουν αλλάξει σχολικές τσάντες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!