THE ANALYZER

Εκτός Survivor o Θοδωρής και 3 Μαχητές υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο]

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση στην ομάδα των Μαχητών, αφού όχι μόνο έχασαν στο χθεσινό αγώνισμα της ασυλίας και κλήθηκαν να ψηφίσουν τρεις παίκτες της ομάδας τους ως υποψήφιους για αποχώρηση, αλλά παράλληλα ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από την ομάδα και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Ο Θοδωρής αποχώρησε οικειοθελώς, λόγω προβλημάτων υγείας και τρεις Μαχητές είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Μετά από πέντε απώλειες Διασήμων, ήρθε η ώρα των Μαχητών. Οι Διάσημοι μπήκαν αποφασισμένοι και κέρδισαν τον αγώνα της Ασυλίας με το εντυπωσιακό 10-2.

Έτσι οι Μαχητές οδηγήθηκαν στον αγώνα της ατομικής Ασυλίας όπου νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Την πρώτη ατομική Ασυλία κέρδισε η Ντάρια ως πολυτιμότερη παίκτρια των Μαχητών.


Οι πολυτιμότεροι παίκτες της ομάδας των νικητών ήταν ο Σώζων και η Εύη, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν σολωμό με πουρέ στην παραλία τους. Ο αγώνας με έπαθλο την Ασυλία είχε και ένα έξτρα έπαθλο αφού οι Διάσημοι απόλαυσαν τσουρέκια με γάλα και πορτοκαλάδα!


Στο Συμβούλιο του Νησιού η κάλπη έβγαλε πρώτη υποψήφια τη Φελίσια Τσαλαπάτη, ενώ ο Κωνσταντίνος ψήφισε τη Μαρία Πανταζή και η Ντάρια τη Ροδάνθη Καπαρού.

 


Το ποιος θα αποχωρήσει, σύμφωνα με τη βούληση του τηλεοπτικού κοινού, θα το μάθουμε σήμερα Μ. Τρίτη στις 21:00!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!