GOSSIP

H Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στα 46 της χρόνια είναι για πρώτη φορά έγκυος

Τι διάσημο πρώην μοντέλο έγινε ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα αφού υπήρξε σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ το διάστημα που αυτός αγωνίζονταν στο ελληνικό [πρωτάθλημα.

Το 2012 η καλλονή από την Σλοβακία έβαλε τέλος στο γάμο της με τον Καρεμπέ και πλέον έχει παντρευτεί τον επιχειρηματία από την Αρμενία Aram Ohanian,

Τώρα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως στα 46 της χρόνια η Adriana Sklenarikova είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το διάσημο μοντέλο είχε εκφράσει από παλιά την επιθυμία της να γίνει μητέρα, κάτι που δεν είχε καταφέρει όμως. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ωστόσο, του γαλλικού Voici.fr σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί και αυτό έχει μεγάλη επίδραση στην ψυχολογία της

Η διάσημη καλλονή, που έγινε γνωστή για τα ατελείωτα πόδια της, το τελευταία διάστημα σκεφτόταν έντονα το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και η είδηση πως θα γίνει μητέρα ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή της. Το μωράκι της αναμένεται να γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι και η Adriana και ο εκατομμυριούχος σύζυγός της ζουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας.

Ο σύζυγος της Adriana, έχει ήδη ένα γιο, αλλά τώρα και οι δυο είναι πολύ χαρούμενοι που η Adriana θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Το ζευγάρι, αυτήν την περίοδο ζει ανάμεσα στο Μαρακές και Μονακό, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο πάμπλουτος σύζυγος της Adriana, με την διάσημη καλλονή όμως να έχει περιορίσει τις συχνές μετακινήσεις λόγω εγκυμοσύνης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!