GOSSIP

Αποστομωτική απάντηση του Ryan Reynolds στις φήμες για "σύννεφα" στο γάμο του

O Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια στο Χόλιγουντ και μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Και όμως ένα νέο δημοσίευμα τους ήθελε να χωρίζουν και να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

Συγκεκριμένα σε άρθρο των IB Times, "πηγή" ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια, ο πρωταγωνιστής των ταινιών Deadpool, ο δημοφιλής Ryan Reynolds, εργάζεται διαρκώς και λείπει πολλές ώρες και μέρες από το σπίτι με αποτέλεσμα να μένει πίσω μόνη της η Blake Lively με τα παιδιά και η απόσταση έχει δημιουργήσει προβλήματα στο γάμο τους. 


Οι IB Times ανέβασαν το άρθρο στο Διαδίκτυο και στα social media με τον τίτλο "O Ryan Reynolds και η Blake Lively πασχίζουν να βρουν λίγο ποιοτικό χρόνο χρόνο μαζί".


Αλλά ο Ryan Reynolds δεν το άφησε να περάσει έτσι και μέσω twitter απάντησε στο δημοσίευμα που αναφέρει πως ο ίδιος λείπει συνέχεια από το σπίτι και πως στην ουσία αποφεύγει τις οικογενειακές υποχρεώσεις και πως παλεύει να βρει λίγο χρόνο με τη γυναίκα του και όλο χιούμορ έγραψε "Μακάρι.. Θα χρειαζόμουν να βρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου!"
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!