ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 2 Απριλίου 2018

Μία ημέρα γεμάτη ευθύνες, αλλά και όμορφες στιγμές…

ΚΡΙΟΣ
Δεν μπορείς πλέον να αποφεύγεις τις επικείμενες αλλαγές. Είσαι σίγουρη και έτοιμη να πάρεις μια απόφαση και είναι πιθανό να προχωρήσεις κάτι που θα σου εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Μίλησε σε καλούς φίλους για οικονομικά θέματα. Έχεις την ικανότητα να φιλτράρεις χρήσιμες πληροφορίες και είσαι σε θέση να λάβεις καλές συμβουλές από άλλους ανθρώπους. Στην παρούσα στιγμή το μέλλον σου με τον αγαπημένο σου διαγράφεται υπέροχο. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η συνεργασία με τους συναδέλφους σου είναι σημαντική και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις. Μην διστάσεις, αρκεί να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα είναι πλέον αρμονική. Θα πρέπει να απολαύσεις αυτή την ήρεμη «ενότητα» στη ζωή σου, η οποία δεν θα διαταραχθεί από κανέναν!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πιο εύκολο εσένα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και έτσι μπορείς να ολοκληρώσεις αμέσως τα καθήκοντά σου. Μην απορρίψεις προτάσεις που ενδεχομένως να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Το μυαλό και το σώμα σου είναι σε καλή κατάσταση και απόλυτη συμφωνία με τα συναισθήματά σου. Είσαι αναζωογονημένη. Επωφελήσου από αυτό και προσπάθησε να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαναλαμβανόμενα προβλήματα απαιτούν προσοχή και χρειάζονται πλήρη συγκέντρωση. Μην αγνοείς τις δυσκολίες και μην αποφεύγεις να τις αντιμετωπίσεις αμέσως. Μην προχωρήσεις σε αγορές που δεν έχεις σκεφτεί καλά. Ο συμβιβασμός θα σε βοηθήσει να σώσεις τη σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ
Όλα προχωρούν με θετικό τρόπο όπως αναμενόταν. Είσαι πλέον σε θέση να αναλάβεις και να εκτελέσεις με επιτυχία πολύπλοκα καθήκοντα, γεγονός που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου. Να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττά έξοδα ειδικά αυτές τις ημέρες. Βιώνεις μία αρμονική περίοδο με τον αγαπημένο σου, όμως κάτι σε απασχολεί και καλό είναι να του μιλήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κατάσταση στη δουλειά θα είναι λίγο περίεργη σήμερα. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις. Μην αφήσεις τον αρνητισμό να σε επηρεάσει, προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και κράτησε μία ουδέτερη στάση, γα να περάσει αυτή η μέρα. Θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, για αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη. Μην απορρίπτεις συνέχεια τον αγαπημένο σου. Αν δεν θέλεις άλλο να είσαι σε αυτή τη σχέση, τότε να του μιλήσεις ειλικρινά.

 

ΖΥΓΟΣ
Ημέρα γεμάτη αβεβαιότητα για εσένα αγαπημένη μου καθώς όλα γυρίζουν γύρω από τις δικές σου επιλογές και οδηγίες. Μην ανησυχείς, η σκληρή δουλειά σου θα ανταμειφθεί. Να είσαι προσεκτική με τα έξοδά σου και να εστιάσεις στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Απέφυγε άσκοπους τσακωμούς με τον αγαπημένο σου. Αν δεν είσαι έτοιμη για μία σοβαρή συζήτηση, προτιμότερο είναι να μην μιλήσεις καθόλου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στη επαγγελματική σου πορεία έχεις συναντήσει πολλά εμπόδια και έχεις μάθει να τα ξεπερνάς. Το ίδιο να κάνεις και τώρα και όλα θα πάνε καλύτερα. Δώσε σημασία στην υγεία σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για την επίλυση μίας διαφωνίας που είχες με τον σύντροφό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξέρεις να εργάζεσαι σκληρά και αυτό θα κάνεις και σήμερα προκειμένου να ολοκληρώσεις με επιτυχία το πρόγραμμά σου. Ωστόσο σε προβληματίζουν πολύ τα οικονομικά σου. Να είσαι ανοιχτή σε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να συνάψεις συμφωνίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα περάσεις μία ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής και έχεις μάθει να τις ξεπερνάς. Αντί να σταυρώσεις τα χέρια, θα δουλέψεις για να αλλάξεις το κλίμα στη δουλειά σου και στο τέλος θα το καταφέρεις. Προσοχή, μην δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα. Αλλαγές έρχονται στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Προσοχή στις… αναταράξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για την πορεία της καριέρας σου καθώς και για τα οικονομικά σου, μια και βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Τα πράγματα φαίνονται καλά και θα πάνε καλύτερα. Είσαι στα καλύτερά σου και στον αισθηματικό τομέα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να πας ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ακόμη μία αρμονική ημέρα με τους συνεργάτες σου, αν και εσύ θα ασχοληθείς περισσότερο με τις δικές σου υποχρεώσεις. Τουλάχιστον δεν μπλέκεται κανείς στα πόδια σου. Στα οικονομικά σου φαίνονται όλα καλά και είσαι έτοιμη μάλιστα για συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε τις κατάλληλες επαφές σήμερα για ένα καλύτερο αύριο. Ευνοϊκή ημέρα και για την ερωτική σου ζωή.

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!