ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018

Σήμερα έχει Πανσέληνο και πιθανότατα να αισθάνεσαι περίεργα. Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει οικογενειακές διαφορές στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ
Παρέμεινε ανοιχτή στις προτάσεις και αντιμετώπισε με ενθουσιασμό τις προτάσεις των συνεργατών σου. Με αυτή τη νοοτροπία είναι πιθανό να κάνεις απροσδόκητη πρόοδο στην καριέρα σου. Μια σειρά από ασυνήθιστες ιδέες και προτάσεις θα έρχονται στον δρόμο σου. Ακόμη και αν οι παλιές μέθοδοι έχουν αποδείξει την αξία τους, κράτησε όλες τις επιλογές σου ανοιχτές. Χάρη στην αυτοπεποίθησή σου είσαι συχνά το επίκεντρο της προσοχής και ένας δημοφιλής «στόχος». Φυσικά είναι κολακευτικό να γνωρίζεις ότι οι γύρω σου εντυπωσιάζονται από την παρουσία σου, όμως αυτή η κατάσταση μπορεί επίσης να αποτελέσει απειλή για τη σχέση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η θετική στάση σου επιτρέπει να συνεργάζεσαι καλά με τους συναδέλφους σου, ωστόσο οι δικές σου προτεραιότητες είναι πολύ πιο σαφείς, δίνοντάς σου ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα σε σχέση με τον τρόπο που συνεργάζεσαι με συναδέλφους που σου παρέχουν τον απαραίτητο χώρο που χρειάζεσαι για να εστιάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Γνωρίζεις πώς να διαπραγματευτείς προς όφελός σου. Περισσότερες επιλογές θα προκύψουν σήμερα, ώστε να κάνεις νέες επαφές, διότι μπορεί να σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Θα είσαι στην τυχερή θέση στη σχέση σου όχι μόνο για να ονειρευτείς, αλλά πραγματικά ενεργά να το ζήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ικανοποίηση που λαμβάνεις από τη δουλειά σου είναι πραγματικά ευεργετική. Έχεις βρει την εσωτερική σου δύναμη και αντιμετωπίζεις πολύ καλύτερα τις καταστάσεις, ενώ ολοκληρώνεις στην ώρα τους περισσότερα πρότζεκτ από όσα παλαιότερα. Στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτική. Εφάρμοσε και στο δικό σου πορτοφόλι τις συμβουλές που δίνεις στους γύρω σου. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι τα πάντα είναι γεμάτα αρμονία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις με ηρεμία τυχόν καθυστερήσεις που θα προκύψουν στα σχέδιά σου. Μην πας να το… σκάσεις. Μείνει και πάλεψέ το. Θα τα καταφέρεις. Απέφυγε να πραγματοποιήσεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα. Μην προχωρήσεις σε κάποια επένδυση. Αφιέρωσε περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου στον σύντροφό σου και σε άλλα πρόσωπα που αγαπάς (οικογένεια, φίλους).

 

ΛΕΩΝ
Όλα είναι εξορθολογισμένα και προχωρούν πολύ καλά στη δουλειά σου. Θα δεις μάλιστα ότι τυχόν εκκρεμή ζητήματα επιλύονται και τα νέα ολοκληρώνονται εύκολα. Παρόλο που ο οικονομικός προγραμματισμός δεν είναι το αγαπημένο σου θέμα, θα πρέπει να φροντίσεις και αυτές τις υποθέσεις. Σήμερα αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τον αγαπημένο σου. Μην διστάσεις, πάρε ένα λεπτό και σκέψου την ευτυχία και το μέλλον σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαναλαμβανόμενα προβλήματα απαιτούν προσοχή και χρειάζονται πλήρη συγκέντρωση. Μην αγνοείς τις δυσκολίες. Προσπάθησε να εκτιμήσεις την κατάσταση αντικειμενικά. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι πάντα ότι οι καλές σχέσεις κρύβουν και πολλούς συμβιβασμούς.

 

ΖΥΓΟΣ
Αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει στα όριά σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και φρόντισε να ελέγξεις καλύτερα τα συναισθήματά σου. Μην χαλάσεις την ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Τα πολλά χρήματα αισθάνεσαι ότι σου προκαλούν προβλήματα, γιατί ξοδεύεις άσκοπα σε αγορές αντικειμένων που δεν χρειάζεσαι. Προσπάθησε να μην βγεις για ακόμη μία φορά εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Μην αντιδράσεις υπερβολικά σε όποια συζήτηση και αν κάνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δουλειά σου χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αντιπαραθέσεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να «χαλαστεί». Προχώρα δυναμικά στην επίτευξη των στόχων σου. Προετοιμάσου για αναπάντεχα έξοδα στο μέλλον, για αυτό να είσαι ευέλικτη με τα οικονομικά σου. Άφησε τις επενδύσεις για κάποια μελλοντική στιγμή. Μην απορρίπτεις τον αγαπημένο σου. Φρόντισέ τον και αφιέρωσέ του περισσότερο χρόνο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πορεία στη δουλειά σου είναι εντυπωσιακή και θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία όσα έργα και αν αναλάβεις. Ωστόσο, επειδή δουλεύεις πολύ, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μία άδεια και να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και στους δικούς σου ανθρώπους. Παρόλο που αισθάνεσαι ότι έχεις τον κόσμο στα πόδια σου, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις πατήσεις λίγο φρένο. Είναι σημαντικό επίσης να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου για να μην βρεθείς μπροστά σε άσχημες… εκπλήξεις. Η αυξημένη ερωτική σου διάθεση δεν κρύβεται…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίζεις κάθε νέα σου υποχρέωση με αυξημένη προσοχή και παρόλο που υπάρχουν εμπόδια στη διαδρομή, εσύ καταφέρνεις και τα ξεπερνάς. Τα οικονομικά σου έχουν περάσει και καλύτερες μέρες. Φρόντισε να τα βάλεις σε μία τάξη και να τα επαναφέρεις σε ένα καλό επίπεδο. Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις μία καινούργια αρχή στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνεργάτες σου είναι φιλικοί και ενδιαφέρονται για την πρόοδο της καριέρας σου. Το ομαδικό αυτό πνεύμα σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Η κατάσταση των οικονομικών σου βελτιώνεται και μάλιστα θα λάβεις μία προσφορά που θα σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Με τον αγαπημένο σου φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Αν κάτι σε απασχολεί να τον ενημερώσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνεργάτες σου καθημερινά σε ανταμείβουν για τη συμπεριφορά σου, ωστόσο σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα στην επικοινωνία. Μην πτοείσαι, συνέχισε προσηλωμένη στους στόχους σου. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Φρόντισε να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου και εξέφρασε τις ανάγκες σου.

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!