VIRAL

Αυτός ο άντρας το 1999 είχε κάνει μια απίστευτα ακριβή πρόβλεψη για το μέλλον

Viral έχει γίνει ένα tweet που αποδεικνύει πως αυτός ο άντρας πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες είχε καταφέρει να προβλέψει ακριβώς πως θα εξελίσσονταν η τεχνολογία σήμερα.

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι ο Αμερικανός David Gerrold, που είναι διάσημος συγγραφέας και σεναριογράφος επιστημονικής φαντασίας και οι φαν του Star Trek, τον γνωρίζουν καλά, αφού έγραψε το σενάριο του επεισοδίου της σειράς που φέρει τον τίτλο  "The Trouble With Tribbles".


Τώρα η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Esther Schindler, η οποία ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, ανέβασε στο twitter ένα άρθρο της που είχε γράψει το 1999 και στο οποίο είχε ζητήσει από τον  David Gerrold να προβλέψει το μέλλον της τεχνολογίας.


Και η απάντησή του έχει γίνει viral, αφού αποδεικνύεται πως η πρόβλεψή του είναι απόλυτα ακριβής.


Ο  David Gerrold είχε τότε πει πως διέθετε κινητό τηλέφωνο κυψελών, βομβητή, οργκανάιζερ τσέπης, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κομπιουτεράκι, κασετοφωνάκι τσέπης, μια τηλεόραση (έγχρωμη) και είχε προβλέψει πως τα επόμενα χρόνια όλες αυτές οι συσκευές θα συγνωνευθούν σε μία συσκευή ("ένα κουτί μικρότερο από μια τράπουλα" λέει) και είχε προβλέψει πως αυτή η συσκευή - κουτί θα έχει οθόνη υψηλής ανάλυσης, θα συνδέεται με ακουστικά, θα έχει κάμερα και δυνατότητα να συνδέεται ασύρματα, θα διαθέτει δέκτη τηλεόρασης και ραδιοφώνου, λειτουργίες βομβητή και τηλεφώνου, θα διαχειρίζεται την ηλεκτρονική αλληλογραφία και θα έχει αρκετή μνήμη ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως λάπτοπ.


Παράλληλα αναφέρει πως η νέα συσκευή θα αναγνωρίζει τη φωνή και θα έχει και ανιχνευτή αφής και θα δέχεται φωνητικές εντολές, και θα μπορεί να κάνει μετάφραση σε πολλές γλώσσες.

Κοινώς είχε προβλέψει ακριβώς την εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων και την εμφάνιση των smartphones!.


Ο ίδιος δε αποκαλεί αυτή τη συσκευή PITA (Personal Information Telecommunications Agent - Προσωπικός Ατζέντης Πληροφοριών και Τηλεπικοινωνιών).

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!