ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2018

Σήμερα είναι μία καλή Παρασκευή. Αφού η Αφροδίτη μπει στον Ταύρο είναι πιθανό να βρεις την αδελφή ψυχή σου -ίσως ο ιδανικός σύντροφος εμφανιστεί τώρα.

ΚΡΙΟΣ
Μην αλλάξεις τα σχέδιά σου περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια και να ανακαλύψεις παλαιότερες στρατηγικές που δεν είχες εκτιμήσει. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική. Δώσε σημασία στις οικονομικές σου συνδιαλλαγές. Θα ήταν κρίμα να ξοδέψεις χρήματα που θα μετανιώσεις αργότερα. Στα προσωπικά σου, όλα τα σημάδια δείχνουν προς ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου και θα σε μαγέψει.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Προσεγγίζεις τα προβλήματα με έναν αρκετά επαγγελματικό τρόπο και μπορείς να κατέχεις πλέον όλες τις σωστές απαντήσεις και λύσεις. Στα οικονομικά σου, έφτασε η ώρα να βγεις και να ξοδέψεις. Αγόρασε κάτι όμορφο για τον εαυτό σου, αλλά μην ξοδέψεις τα πάντα σε ένα μόνο αντικείμενο. Στα προσωπικά σου, σήμερα η μέρα ενδείκνυται για ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Έχει έρθει η ώρα να διευθετήσεις ζητήματα που είχες αγνοήσει από καιρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φαίνεται ότι η συναδελφική δουλειά στην οποία συμμετέχεις είναι αποδοτική και παραγωγική. Σπάνια βιώνεις δυσκολίες με τους συνεργάτες σου και συνεχώς δυναμώνεις τις σχέσεις του μαζί τους, προσφέροντας βοήθεια όταν χρειάζεται ή όταν σου ζητηθεί. Τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει τώρα και όλα μοιάζουν να έχουν επιτυχία. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς καθώς έχεις ρέντα. Στα προσωπικά σου, σίγουρα μία ολοκληρωμένη ερωτική ζωή βρίσκεται ήδη στα μισά στη μάχη για μία καλή σχέση. Αλλά δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείς και λίγο περισσότερο με ζητήματα και σκέψεις πέρα από τις απολαύσεις του σώματος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρχεσαι αντιμέτωπη με μία αναπάντεχη και προκλητική κατάσταση. Αλλά μην ανησυχείς τόσο πολύ και εμπιστέψου τις ικανότητες και την ευφυΐα σου. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τα ρίσκα και να κινηθείς με σύνεση. Μην επενδύσεις σε σχέδια που δεν εμπιστεύεσαι 100%. Σκέψου λογικά. Στα προσωπικά σου φαίνεται πως υπάρχει μία αναταραχή που ξεκαθαρίζει ωστόσο τα πράγματα. Τα πάντα εξαρτώνται από σένα.

 

ΛΕΩΝ
Έχεις την ικανότητα να λαμβάνεις τις πιο λογικές και στοχευμένες αποφάσεις και πάντα βρίσκεις την προσέγγιση που ταιριάζει για να τις καταφέρνεις. Στον τομέα των οικονομικών, η τύχη είναι με το μέρος σου και καλό θα ήταν να σκεφτείς μία επένδυση. Στα προσωπικά σου, ωστόσο, αισθάνεσαι στο έλεος του συντρόφου σου αλλά μην αφήσεις αυτό το αίσθημα να σε συγκρατεί. Αφέσου και απόλαυσε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλείσαι να αντιμετωπίσεις περίπλοκα θέματα και μία σειρά από ζητήματα που μοιάζουν απίθανα. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα από μία άλλη οπτική και να ανακαλύψεις νέες, πρωτότυπες λύσεις. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι σήμερα δεν είναι καλή μέρα για επιτυχημένες δράσεις στα οικονομικά. Απέφυγε το ρίσκο καθώς οι οικονομικές σου συνδιαλλαγές δεν φαίνονται αισιόδοξες. Προσοχή στα προσωπικά σου γιατί μπορεί οι πράξεις σου να έχουν ανεπιθύμητες συνέπειες.

 

ΖΥΓΟΣ
Αν νομίζεις ότι έχεις περισσότερη δουλειά από όση μπορείς να διαχειριστείς, δέξου τη βοήθεια που σου προσφέρεται ή ζήτα η ίδια βοήθεια αν χρειάζεσαι. Ούτε στα οικονομικά σου τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα. Είσαι πολύ διστακτική και δεν μπορείς να αναλάβεις την σωστή πρωτοβουλία τη σωστή στιγμή. Στα προσωπικά σου πάλι, αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου σε απορρίπτει. Ίσως αυτό να οφείλεται στην υπερβολή του χαρακτήρα σου. Είναι υπέροχο να ξέρεις τι θέλεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πάντα «εδώ και τώρα». Προσπάθησε να είσαι πιο εμπαθής με τον σύντροφό σου και ακολούθησε ένα μονοπάτι με τρυφερότητα και καλοσύνη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συγκρατήσου. Είναι πολύ σημαντικό. Τα προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις μοιάζουν αδύνατα να λυθούν. Ωστόσο, μην αγνοείς την πιθανότητα να υιοθετήσεις μία τελείως διαφορετική στρατηγική. Κάποια από αυτά τα αναπάντεχα προβλήματα μπορεί να επιλυθούν κατά τη διάρκεια μίας επαγγελματικής συμφωνίας. Τα σχέδια σου και οι ιδέες σου δεν προχωρούν και μάλιστα δεν μπορείς να πείσεις τους γύρω σου για τα οφέλη που ενδεχομένως έχουν αυτά. Στα προσωπικά σου, όταν αισθάνεσαι ότι σε εκμεταλλεύεται ο σύντροφός σου αντιδράς εν θερμώ και αυτό αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μία ισχυρή μάχη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Καθώς αυξάνεται ο φόρτος εργασίας σου καταφέρνεις τα project που έχεις αναλάβει με ευκολία και οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από τους γύρω σου. Μην ξοδεύεις το χρόνο σου με ζητήματα μικρότερης σημασίας. Τα επιχειρηματικά σου ένστικτα σήμερα είναι ακονισμένα. Χρησιμοποίησέ τα και επικεντρώσου στα σημαντικά. Αν είσαι σε μία σταθερή σχέση, θα θελήσεις να τη νομιμοποιήσεις. Σε ενθουσιάζει η ιδέα να ανήκεις σε έναν και μόνο άνθρωπο. Όσο δεν «καταβροχθίζεις» τον σύντροφό σου με την συμπεριφορά σου, δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν η δουλειά σου αποτελεί ζήτημα αυστηρής κριτικής η ανάπτυξη μέσω ενός συγκεκριμένου σχεδίου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις υπέροχα πράγματα. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, ενδεχομένως σήμερα να έχεις κάποια έξοδα που δεν περίμενες και βρεθείς αντιμέτωπη με τις αδυναμίες σου. Να είσαι δυνατή όταν οι γύρω σου σε αναγκάζουν να κοιτάζεις τον εαυτό σου κατάματα γιατί αυτή η τακτική μπορεί να σε βελτιώσει. Στα προσωπικά σου είσαι παντού και πουθενά. Για αρκετό καιρό δεν είχες κάποια πραγματικά συγκεκριμένα σημεία αναφορά και η αλήθεια είναι ότι ο σύντροφός σου ενθουσιάζεται με άλλα πράγματα περισσότερο παρά με εσένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συνεργασία με τους συναδέλφους σου είναι πολύ σημαντική καθώς και εκείνοι από την πλευρά τους σε αντιμετωπίζουν ως ένα πρόσωπο με φαντασία και δημιουργικότητα και εσύ δεν τους απογοητεύεις και τους δείχνεις ακριβώς τους λόγους για να εκτιμήσουν τη συνεργασία αυτή. Στα οικονομικά σου χρειάζεσαι κάποια χρήματα για να προχωρήσεις μία επένδυση. Όταν τα βρεις προχώρησε καθώς οι συνθήκες ευνοούν μία τέτοια κίνηση. Στα προσωπικά σου τα πράγματα είναι πολύ αρμονικά και απολαμβάνεις ήρεμες στιγμές συντροφικότητας που κανείς δεν μπορεί να διακόψει. Είναι εκείνα να ήρεμα λόγια και οι μικρές χειρονομίες που σε κερδίζουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι εύκολο για σένα να λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις. Εξάλλου είσαι από εκείνες που ολοκληρώνεις πιο αποτελεσματικά τα σχέδιά σου αν ακολουθήσεις την ευθεία γραμμή. Στα οικονομικά σου, αν θες να επενδύσεις τις οικονομίες σου σε κάτι καινούριο, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς μαζί σου και πλέον μπορείς να εμπιστευτείς τους επενδυτικούς σου συμβούλους. Αυτοί θα φροντίσουν να χειριστούν τα χρήματά σου με προσοχή και σύνεση χωρίς να σκεφτούν μόνο το δικό τους συμφέρον. Στα προσωπικά σου έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που αισθάνθηκες να σου δείχνουν τόση προσοχή και θα πρέπει να το απολαύσεις γιατί καθώς γίνεσαι το κεντρικό πρόσωπο.

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!