GOSSIP

O "πιο σέξι κατάδικος" περιμένει παιδί με ζάμπλουτη κληρονόμο [εικόνες]

Η ιστορία της ζωής του Jeremy Meeks μοιάζει με παρατραβηγμένο σενάριο ταινίας. Και όμως η ιστορία του είναι απολύτως αληθινή.

Ο Αμερικανός Jeremy Meeks σε ηλικία 30 ετών είδε τη ζωή του να αλλάζει δραματικά εξαιτίας μιας φωτογραφίας του που τραβήχτηκε όταν συνελήφθη και φυλακίστηκε για οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα το 2014 οι φωτογραφίες του Jeremy έκαναν το γύρο του Διαδικτύου και έγιναν viral στα social media όπου κέρδισε τον τίτλο του πιο σέξι κατάδικου στον κόσμο.


Ο Jeremy αποφυλακίστηκε, γύρισε στην οικογένειά του (ήταν πατέρας 3 παιδιών, εκ των οποίων τα δύο παιδιά τα είχε αποκτήσει η σύζυγός του Melissa με τον πρώην σύντροφό της) και ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα μοντέλου.

 


Όμως με το που μπήκε στο λαμπερό κόσμο της μόδας και της σόουμπιζ, δεν έγινε απλά και ο ίδιος πλούσιος, αλλά βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 27χρονης Chloe Green, που είναι γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Μεγάλης Βρετανίας και αποτελεί την χρυσή κληρονόμο του βρετανικού brand Topshop.


Το ειδύλλιο τους προκάλεσε πέρυσι σάλο, καθώς ο δεσμός τους έγινε ενώ ο Jeremy ήταν ακόμη παντρεμένος και η σύζυγός του κατέθεσε σειρά μηνύσεων εις βάρος του ενώ στα περιοδικά του κόσμου δημοσιεύονταν διαρκώς φωτογραφίες που έδειχναν τον Jeremy να ζει τον έρωτά του με την Chloe ταξιδεύοντας με ιδιωτικό σκάφος σε θέρετρα της Μεσογείου.


Και τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Chloe είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Jeremy που στα 34 χρόνια του θα γίνει ξανά πατέρας. Μόνο που αυτή τη φορά ζει μέσα στα πλούτη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!