GOOD LIFE

Αυτή η πόλη είναι ο πιο φθηνός ανοιξιάτικος προορισμός στην Ευρώπη

Η Άνοιξη αποτελεί ιδανική εποχή για city breaks στην Ευρώπη, αφού η θερμοκρασία είναι ιδανική (δεν κάνει ούτε ιδιαίτερο κρύο, ούτε υπερβολική ζέστη) για να βολτάρει κανείς στην καρδιά των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων

Αν και εσείς σχεδιάζετε να πάτε ένα μίνι-ταξιδάκι αυτή την Άνοιξη, το 10ο Post Office City Costs Barometer, ανακοίνωσε τη λίστα με τις πιο φθηνές ευρωπαϊκές πόλεις για το 2018 και σύμφωνα με τη λίστα του ο πιο φθηνός προορισμός είναι η Κρακοβία, η πόλη της Πολωνίας με τα δεκάδες μουσεία και την πλούσια ιστορία.


Όπως αναφέρει η Telegraph, η λίστα διαμορφώθηκε συγκρίνοντας τον μέσο όρο των τιμών που θα πρέπει να πληρώσουν οι ταξιδιώτες για 12 απαραίτητα αντικείμενα διακοπών σε 36 διαφορετικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Τα αντικείμενα περιλαμβάνουν από ποτά, ένα δείπνο για δύο με κρασί, δύο νύχτες σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, επισκέψεις σε αξιοθέατα και μεταφορές μέσα στην πόλη.


Η Κρακοβία (εικόνες) εκθρόνισε φέτος από την κορυφή της λίστας την πόλη Βίλνιους της Λιθουανίας, ενώ στην πρώτη δεκάδα με τους πιο φθηνούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, συναντάμε σχεδόν αποκλειστικά χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (μόνες εξαιρέσεις η Αθήνα και η Λισαβόνα) και τη Μόσχα να κάνει αλματώδη άνοδο στην έκτη θέση.


Στις τελευταίες θέσεις της λίστας συναντάμε ακριβές πόλεις όπως το Λονδίνο και τελευταίο το Άμστερνταμ, μαζί με τις σκανδιναβικές πόλεις Όσλο και Ρέικιαβικ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!