ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 24 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο μου σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε μπερδέψει και δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς με την συνηθισμένη αισιοδοξία σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα ζητήματα που απασχολούν και την οικογένειά σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα ταυτίσει τις ανάγκες σου και τις ανησυχίες σου με αυτές των δικών σου ανθρώπων. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον 'Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε κάνουν να αισθανθείς "στριμωγμένος/η" με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και την άποψή σου. Οι εντάσεις  εντός οικίας είναι πιθανές  όμως πριν βιαστείς να τα ρίξεις όλα στους άλλους σκέψου μήπως και εσύ πηγαίνεις γυρεύοντας για καβγά. Με το διάλογο μπορούν να λυθούν για αυτό μην πέσεις στην παγίδα να αφήσεις την παρόρμηση σου να σε ελέγξει.

Η ατμόσφαιρα θα μυρίζει μπαρούτι γενικότερα σήμερα για αυτό το λόγο θα  χρειαστεί να κρατήσεις τις αποστάσεις ασφαλείας από τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα είναι βοηθητική στο να προβάλεις τον εαυτό σου και να εντυπωσιάσεις αυτόν/ην που θέλεις καθώς τα νεύρα σου θα κλέψουν την παράσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα τηλέφωνο από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή μία συνάντηση με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα είναι  αρκετά για να σε κάνουν να πάρεις τα επάνω σου και να ανέβει η διάθεσή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου χαρίσει  επικοινωνιακές δεξιότητες όμως το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η.  Είναι πιθανό κάποιες αναμνήσεις να έρθουν στο προσκήνιο με αφορμή μία συζήτηση και τα ζητήματα του παρελθόντος να βάλουν φωτιά στις μεταξύ σας σχέσεις και σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βρεις το δίκιο σου καθώς ο τρόπος που θα έχεις δεν θα σε βοηθήσει! Πάρε βαθιές ανάσες και μην παίρνεις τίποτα προσωπικά αν θέλεις να μη δημιουργηθεί "μείζον ζήτημα".

Προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από τον/τη σύντροφό σου και τη σχέση σας ζητήματα που δεν σχετίζονται αποκλειστικά με εσάς τους δύο καθώς θέματα που απασχολούν τρίτους μπορεί να σας δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πιθανό να σε εκνευρίσει για αυτό κράτησε αποστάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα τονίσει τα οικονομικά σου ζητήματα και τις ανησυχίες που προέρχονται από αυτά. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με λογαριασμού, υποχρεώσεις και οικονομικές διευθετήσεις καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί μία κατάσταση  που δεν θα είναι υπέρ σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον 'Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω δείχνει πως τα νεύρα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και η ενέργειά σου σε χαμηλά, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς με το παραμικρό αν δεν τελειώσεις αυτά που έχεις κατά νου. Η ημέρα  δεν ευνοεί οικονομικά ανοίγματα για αυτό να είσαι προσεκτικός/η με τη διαχείρισή  των πόρων σου.

Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου θα σε εγκαταλείψει προσωρινά και αυτή θα είναι η βαθύτερη αιτία για κάθε καυγά που θα κάνεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς θα ψάχνεις να βρεις ακόμα και το παραμικρό ψεγάδι προκειμένου να τις απορρίψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με  τον εαυτό σου αλλά και τους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να πιστεύεις πως οι άλλοι σου δίνουν αφορμές προκειμένου να εκνευριστείς με αποτέλεσμα να θεωρήσεις πως η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις καλές σχέσεις για αυτό αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πώς δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες ή το σύντροφό σου μην περιμένεις με λυμένο το ζωνάρι για καυγά!

Δες τη σημερινή ημέρα σαν ένα στοίχημα κατά το οποίο καλείσαι να μην τσακωθείς με το σύντροφό σου για 24 ώρες θα τα καταφέρεις; Αν είσαι ελεύθερος/η ένα δικό σου λάθος μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα σε μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει πρόσφατα.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι ένα πρόβλημα για  κάθε ευχάριστη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό με αποτέλεσμα εσύ ο/η ίδιος/α να χαλάς τη διάθεσή σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σου προκαλέσει απώλεια ενέργειας και δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς σχεδόν με τίποτα. Προσπάθησε να βρεις κάτι να απασχοληθείς διαφορετικά το μυαλό σου θα γυρίζει συνεχώς σε ζητήματα που σε πονούν. Η εργασιοθεραπεία είναι η καλύτερη λύση για σήμερα και σου τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ακόμα δείξε προσοχή και στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς ο εκνευρισμός σου μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα υποστεί τις συνέπειες όλων των σκέψεών  σου καθώς είναι πιθανό να τα βάλεις μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βγάλει από την "ασφάλειά" σου και αυτό μπορεί να μη σου αρέσει καθόλου καθώς θα αισθανθείς απειλή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και οι άνθρωποι που σχετίζονται μαζί σου μέσω μιας ομάδας θα κάνουν αισθητή την παρουσία σου στην ημέρα σου καθώς είτε θα τους αναζητήσεις είτε θα σε αναζητήσουν. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έριδες και εντάσεις καθώς η αλήθεια είναι πως δεν θα βρεις εύκολα τρόπο να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ένα συναισθηματικό ζήτημα καθώς ο τρόπος που θα το διαχειριστείς μπορεί να σου στοιχίσει την μετέπειτα εξέλιξη του και να δημιουργήσει  θέματα.

Τα ερωτικά καβγαδάκια με τον/τη σύντροφό σου είναι πολύ πιθανά σήμερα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην το παρακάνεις βρίσκοντας δικαιολογίες πώς εκείνος/η φταίει. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να υπάρξει σήμερα όμως δύσκολα θα εξελιχθεί σε μία σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και την κοινωνική σου καταξίωση θα βρίσκονται σε προτεραιότητα σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα φέρνει στο προσκήνιο. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι κινήσεις σου και οι αντιδράσεις σου μπορεί να παρερμηνευτούν και να σε  φέρνουν σε ρήξη με κάποιο προϊστάμενο ή υφιστάμενο σου στη δουλειά. Η ημέρα δεν θα σε ευνοήσει για να αναδείξεις τις σκέψεις σου, τους στόχους σου και τις ιδέες σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Κάνε μία μέρα υπομονή και μην κάνεις μεγάλα βήματα σήμερα.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις κάτι και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις παρορμητικές σου αντιδράσεις καθώς δεν θα έχεις κακή πρόθεση αλλά πιθανόν να το κάνεις με τον λάθος τρόπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες για αυτό και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να αναζητάς πληροφορίες για κάθε τι που σε ενδιαφέρει σε βιβλία, στο διαδίκτυο αλλά και στους γνωστούς σου! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον 'Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να δείξεις τις διπλωματικές σου ικανότητες κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών καθώς θα σου τις "κλέψει" προσωρινά. Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στους άλλους θα είναι πολεμικό σήμερα καθώς είτε θα περιμένεις μία αφορμή για να εκνευριστείς είτε θα σου δώσουν εκείνοι μία και θα κάνουν το έργο σου πιο εύκολο! Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να δημιουργήσεις εντάσεις κυριολεκτικά για το τίποτα.

Οι εντάσεις είναι πιθανές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου σήμερα λόγω διαφορετικών απόψεων για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να λύσεις οτιδήποτε προκύψει με διάλογο και καλή διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς  ενδέχεται να είσαι εκνευρισμένος/η και να μη δώσεις τα σωστά δείγματα σε μία νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα είναι ιδιαίτερες σήμερα καθώς θα σου ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα και θα σε βάλουν στην διαδικασία να αναπολήσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο μου σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε μπερδέψει και δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς με την συνηθισμένη αισιοδοξία σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι για το τίποτα και να τα βάλεις με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει και ένα οικονομικό ζήτημα και καλό θα ήταν να προσέξεις τον τρόπο που θα το διαχειριστείς καθώς οι κινήσεις σου μπορεί να σου προκαλέσουν και οικονομικές απώλειες.

Το τερατάκι της ζήλειας θα είναι υπεύθυνο για τους καυγάδες που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου σήμερα για αυτό πρόσεξε καθώς η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία τάση υπερβολής. Αν είσαι ελεύθερος/η  το βράδυ σου θα είναι ιδιαίτερο καθώς ενδέχεται να ξεκινήσει μία ερωτική περιπέτεια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μία μέρα από αυτές που λέμε SOS  για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η προκειμένου οι ενέργειές σου να μην ξεσηκώσουν αντιδράσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα εγείρει  εκνευρισμό και εντάσεις καθώς δεν θα έχεις καθόλου υπομονή. Οτιδήποτε και να κάνουν οι άλλοι σήμερα θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να δεις ακόμα και μία μικρή αφορμή σαν αιτία για καυγάδες. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις, καθώς μπορεί να πιστεύεις πως οι άλλοι σου δίνουν αφορμές όμως στην πραγματικότητα  είναι πιθανό να τις προκαλείς εσύ με τη στάση σου.

Σήμερα καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από  τον/τη σύντροφό σου καθώς ενδέχεται να  δημιουργηθεί ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην είσαι ο εαυτός σου σε μία γνωριμία καθώς ο εαυτός σου σήμερα θα έχει νεύρα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες μπορεί να έχεις κατά νου όμως σήμερα η αλήθεια είναι πως θα γίνουν πιο πιεστικές. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή! Καλό θα ήταν να κρατήσεις αποθέματα ενέργειας προκειμένου να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και να μην τα ξοδέψεις σε καυγάδες και εντάσεις με γνωστούς και ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον. Οι διαφωνίες είναι πιθανές σήμερα αλλά να θυμάσαι πώς θα εξελιχθούν ανάλογα με τη δική σου  αντιμετώπιση.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνετε μία χαλαρή βόλτα στο πάρκο ή ασχοληθείτε με κάτι πού ξέρεις πως μπορεί να σας αποφορτίσει καθώς η ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση καθώς η απώλεια ενέργειας θα είναι έντονη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου γεγονός που είναι πολύ καλό και θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα ανέβει! Όμως το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως όλα τα παραμύθια έχουν και ένα δράκο. Οι εντάσεις μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου, οι διαφωνίες με κάποιο φίλο σου και ο εκνευρισμός σου -ο οποίος μπορεί να μην ξέρεις από πού προέρχεται- είναι πιθανά σενάρια για σήμερα αλλά το θέμα είναι αν θα τα αφήσεις να γίνουν. Ασχολήσου με μία αγαπημένη σου δραστηριότητα η ένα χόμπι, δες ανθρώπους που επιθυμείς και μην αφήσεις περίεργες σκέψεις να δημιουργήσουν εντάσεις και να σου χαλάσουν την ημέρα.

 

Σήμερα όση προσοχή και να σου δώσει ο/η σύντροφός σου θα θέλεις κι άλλη με αποτέλεσμα να τα βάλεις μαζί του/ης για έλλειψη ενδιαφέροντος! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να εκνευριστείς με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω ενός δικού σου αισθηματικού ζητήματος για αυτό καλύτερα να μοιραστείς τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου ζητήματα με φειδώ.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!