THE ANALYZER

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Μάθαμε από που προήλθε το παράξενο όνομα

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τους νέους παίκτες του Survivor και μας λύθηκαν (εν μέρει) και και μερικές απορίες.

Έτσι μάθαμε από που βγήκε το παρατσούκλι Iron Barbie της Μαρίας των Μαχητών, η Φελίσια μίλησε για τις πρώτες τις εμπειρίες στο νησί.
Ο Πάνος μίλησε για τη δικό του σύστημα εκγύμνασης που έχει δημιουργήσει. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε πως θεωρεί πως καλύτερα στο φακό γράφουν οι Νάσος και Ηλίας και από τα κορίτσια η Σπυροπούλου και η Μελίνα και η Ντάρια από τους Μαχητές . Η Εύη Σαλταφερίδου αποκάλυψε τι θα τι λείψει περισσότερο τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και η Εύη Σκαρώνη εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν στο να συμμετάσχει στο Survivor.

Βέβαια αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν όταν ο Σάκης ζήτησε από τον Χάρο να εξηγήσει από που προήλθε το παράξενο όνομά του.
"Αυτό το όνομα έχει να κάνει με παρατσούκλι που δόθηκε κάποια στιγμή σε ένα σόι. Ένα δεύτερο παρατσούκλι δόθηκε για να ξεχωρίσουμε από ένα άλλο σόι".
Μάλιστα φρόντισε να συμπληρώσει πως έχει ένα πολύ «ισορροπημένο» όνομα. "Από τη μία Σώζων από την άλλη Χάρος, στη μέση η Παλαίστρα. Είναι μάχη ανάμεσα σε ζωή και θάνατο".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!