GOSSIP

Η Τζούλια Αλεξανδράτου άλλαξε επίθετο

Όσο ήταν παντρεμένη (με τον επιχειρηματία Κρίστιαν Καρπόζηλο) η Τζούλια είχε και πάλι αλλάξει το όνομά της και χρησιμοποιούσε το Ιουλία Καρπόζηλου και τώρα η Τζούλια άλλαξε ξανά όνομα.

Πλέον σε όλα τα προφίλ της Τζούλιας στα social media, το μοντέλο συστήνεται ως Julia Hunt (Χαντ), με την ίδια να εξηγεί πως αυτό είναι το βρετανικό της επίθετο. Στην ουσία η Τζούλια αποφάσισε να υιοθετήσει το επίθετο της Βρετανίδας μητέρας της.


Ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες εξηγήσεις για το για ποιο λόγο αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει επίθετο.

Παράλληλα δημοσίευμα της Espresso αναφέρι πως αυτές τις μέρες η Τζούλια είχε νέα δικάσιμο στη νομική της διαμάχη με τον πρώην μάνατζέρ της  Μένιο Φουρθιώτη, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή χρημάτων. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα για πέμπτη συνεχή φορά αναβλήθηκε η δίκη. 

Και αυτή τη φορά το αίτημα διακοπής υπέβαλλε η πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη καθώς ο νέος συνήγορός του, Θέμης Σοφός δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο επειδή βρισκόταν σε άλλη δίκη. Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι δεν θα δεχτεί άλλες καθυστερήσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης


«Την επόμενη φορά ελπίζω να είναι εδώ ο κ. συνήγορος» τόνισε με την έδρα να διακόπτει για τα τέλη Απριλίου. Στο δικαστήριο, εκτός από την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών βρέθηκαν ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης και η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου οι οποίοι θα κατέθεταν ως μάρτυρες στην υπόθεση. Αντίθετα απουσιάζει ο Σπύρος Ρέβης, που είχε δώσει το «παρών» στη προηγούμενη δικάσιμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!