THE ANALYZER

H Mελίνα πετάει ξανά... καρφιά για τους συμπαίκτες της [βίντεο]

Για "στρατηγικές" και για "ηφαίστειο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί" έκανε λόγο η Μελίνα, δείχνοντας πως το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών δεν έχει βελτιωθεί ούτε μετά την άφιξη των νέων παικτών.

Μπορεί οι Μαχητές να κέρδισαν για τέταρτη συνεχή εβδομάδα την ασυλία και να έχουν πλέον σημειώσει πολλές νίκες, αλλά τα προβλήματα στην παραλία τους σίγουρα δεν έχουν λυθεί.

"Παρόλο που κάνουμε νίκες σαν ομάδα, υποβόσκουν από κάτω στρατηγικές. Από αρκετά άτομα της ομάδας. Οπότε βρισκόμαστε σε μία λεπτή γραμμή, που αν χαθεί κάποιος αγώνας ή δεν είναι ανάγκη να χαθεί κάποιος αγώνας, ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί ένα οποιοδήποτε ηφαίστειο.

Το ότι τα πηγαίνουμε καλά και υπάρχει μια ηρεμία είναι γιατί ο κάθε ένας δεν ενοχλεί τον διπλανό του και προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε και να μην δίνουμε αφορμές. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω για να περνάω όσο καλύτερα γίνεται εδώ πέρα.

Έχω βρει τα άτομα που μπορώ να συνεννοηθώ, μπορώ να συζητήσω, να με καταλάβουν και να τους καταλάβω κι εγώ. Οπότε συνεχίζουμε σταθερά" είπε στην κάμερα η Μελίνα 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!