GOSSIP

O πρίγκιπας Harry και η Meghan έρχονται στην Ελλάδα;

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι, λίγο πριν το γάμο του που θα γίνει στις 19 Μαΐου, σκοπεύει να κάνει μίνι - διακοπές στην Ελλάδα και να επισκεφτεί νησιά του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που έχει συγκεντρώσει τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας πρόκειται να περάσει μια μέρα στην πανέμορφη Ζάκυνθο.

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το γεγονός ότι το ζευγάρι θα βρεθεί στο πανέμορφο νησί του Ιονίου έχει «χαιρετιστεί» από ενθουσιασμό από τους ντόπιους.

Στο σχετικό άρθρο η Daily Mail on line πλέκει ένα ύμνο για το νησί της Ζακύνθου αναφέροντας ότι πρόκειται για «ένα από τα πιο όμορφα της Μεσογείου... ευλογημένο με γαλαζοπράσινα νερά και χρυσές παραλίες».

Το ζευγάρι δεν θα διανυκτερεύσει στη Ζάκυνθο αλλά θα πετάξει μέχρι την Κέρκυρα - το μέρος που γεννήθηκε ο παππούς του Harry, o πρίγκιπας Φίλιππος. O Harry και η Meghan θα νοικιάσουν ένα γιοτ στην Κέρκυρα για να γνωρίσουν τη Ζάκυνθο και τα άλλα νησιά του Ιονίου, όπως η Λευκάδα, ιδιαίτερα αγαπητή στον πατέρα του μέλλοντα γαμπρού, πρίγκιπα Κάρολο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!