THE ANALYZER

Μια επική... ατάκα της Σπυροπούλου προκάλεσε πολύ γέλιο [βίντεο]

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια τελικά καταφέρνει κάθε φορά να ξεχωρίζει στο Survivor ακόμα και να δεν τα πολυκαταφέρνει στα αγωνίσματα.

Χθες όχι μόνο είδαμε το νέο παίκτη της ομάδας των Διάσημων, να δείχνει πως την έχει ερωτευτεί, αλλά η ίδια η Κωνσταντίνα πέταξε μια κορυφαία ατάκα που προκάλεσε πολύ γέλιο.


Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας ο Στέλιος Κρητικός αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει ένα ακόμη παιδί και ήθελε να το ανακοινώσει στη γυναίκα του αν κέρδιζε η ομάδα του το έπαθλο.


Και η συζήτηση με τον Σάκη Τανιμανίδη επικεντρώθηκε στο σε τι περίεργες σκέψεις μπαίνουν οι παίκτες μετά την παραμονή τους στο Survivor και ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών Κωνσταντίνος Τσεπάνης ακούστηκε να λέει πως και αυτός (όπως ο Στέλιος) έχει μπει σε περίεργες σκέψεις και είπε "Εδώ το Survivor κάνει μαγικά. Δηλαδή, σκέφτομαι διάφορα… Θα βγω έξω και θα γίνω κι εγώ πατέρας σιγά σιγά, το σκέφτομαι".


Και τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε την κορυφαία ατάκα που έκανε όλους να ξεσπάσουν στα γέλια: "Μπορείς και εδώ μέσα!"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!