VIRAL

Μάθαμε γιατί το σπίτι της Monica στα Φιλαράκια είχε μωβ τοίχους

Η τηλεοπτική σειρά Friends (τα Φιλαράκια) συνεχίζει να έχει εκατομμύρια φαν και να προβάλλεται ξανά και ξανά σε κανάλια σε όλο τον κόσμο, μολονότι έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από το φινάλε της σειράς.

Και οι φαν των Friends έχουν μάθει και την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά την αγαπημένη τους σειρά (μάλιστα κάθε χρόνο στήνονται και σχετικά φεστιβάλ Friends με κουίζ ερωτήσεων!) και τους πρωταγωνιστές της.


Ωστόσο κάτι που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε είναι πως υπήρχε τελικά λόγος που το σπίτι της Monica (όπου συγκατοικούσε με την Rachel - Jennifer Aniston) είχε αυτό το χαρακτηριστικό μωβ χρώμα στους τοίχους και τις πόρτες του νεοϋορκέζικου διαμερίσματος.


Πρόσφατα ο σκηνογράφος της σειράς John Shaffner, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Great Big Story και αποκάλυψε πως ο ίδιος αποφάσισε να προτείνει στην παραγωγή να υιοθετήσουν αυτό το τολμηρό χρώμα, προκειμένου οι τηλεθεατές όταν έκαναν ζάπινγκ αμέσως να καταλάβαιναν πως παίζει στην οθόνη το Friends (το μωβ χρώμα ξεχωρίζει) και να μην μπερδεύουν το συγκεκριμένο σίριαλ με κανένα άλλο.


Έτσι βάφτηκε μωβ το σπίτι της Monica και μολονότι στην αρχή υπήρξαν αντιδράσεις  "σε κανέναν δεν αρέσει η αλλαγή"  αναφέρει, ο ίδιος εξηγεί πως αυτό το χρώμα  ήταν ένα τολμηρό στοίχημα που όμως τους απέδωσε και τους βγήκε σε καλό, αφού πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της σειράς και βοήθησε στο να αποκτήσει "χαρακτήρα" το συγκεκριμένο σήριαλ.


 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!