MEN'S GUIDE

Έρευνα αποκαλύπτει τα σημεία όπου... ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες

Μια νέα έρευνα που έγινε για λογαριασμό εταιρείας προφυλακτικών προσπάθησε να εντοπίσει τα σημεία του γυναικείου σώματος (εκτός φυσικά από το αιδοίο) που οι ίδιες οι γυναίκες λένε πως αν κάποιος τις ερεθίσει εκεί, αυτές τρελαίνονται!

Η έρευνα έγινε για την εταιρεία Skyn και σε αυτή συμμετείχαν 2.032 γυναίκες κάθε ηλικίας (από 18 έως 45 ετών) οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν σχετικά ερωτηματολόγια όπου έπρεπε να περιγράψουν τί τις ερεθίζει στο σεξ και σε ποια σημεία του σώματός τους αν εστιάσει την... προσοχή του ο σύντροφός τους, τότε τους προκαλεί σεξουαλική διέγερση.

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο ερεθιστικά σημεία στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, βρέθηκαν οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά... επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες... τρελαίνονται!

Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναφέρει πως τις διεγείρει το χάδι και τα φιλιά σε αυτή την περιοχή και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι γλουτοί που έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, ενώ ακολουθεί η πλάτη με ποσοστό 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!