THE ANALYZER

H Ξένια αυτές τις μέρες έκανε πολλές αποκαλύψεις για το Survivor

H Ξένια των Rec που πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το Survivor, ήταν μια από τις παίκτριες της ομάδας των Διάσημων που η συμπεριφορά της στο παιχνίδι σχολιάστηκε πολύ και όχι και τόσο θετικά.

Ειδικά μετά τον καβγά που είχε με τους άντρες της ομάδας και την αντιπαράθεσή της με τον Στέλιο Κρητικό με αφορμή το ρύζι της (που είχε εξαφανιστεί) αλλά και τα όσα ειπώθηκαν για "κλίκες" ανδρών και γυναικών, πολλοί θεώρησαν πως η Ξένια προσπαθούσε να δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα της.


Τώρα η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο περιοδικό People και είπε πως ναι μεν έκανε πολύ παρέα από την αρχή με τις Ελένη και Κατερίνα, αλλά ταυτόχρονα κατηγορεί την παραγωγή πως δεν την προστάτευσαν και πως δεν έδειξαν πολλά από όσα συνέβαιναν καθημερινά στην παραλία που θα έδειχναν πως η Ξένια είχε μια πιο αρμονική συνύπαρξη με τους συμπαίκτες της.
Συγκεκριμένα είπε: "Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε στα επεισόδια που προβλήθηκαν. Αν και δεν έχω δει ακόμα τα επεισόδια, από αυτά που άκουσα, θέλω να σου πω ότι δεν με προστάτεψαν καθόλου στο μοντάζ. Υπήρχαν πολλές και σημαντικές στιγμές που ήμασταν όλοι μαζί στην καλύβα, φάσεις που τους τραγουδούσα, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ. Εκτός από αυτό, δεν έκανα παρέα μόνο με την Κατερίνα και την Ελένη, αλλά και με την Όλγα και τη Μαρία. Απλά η Σαμαρινού με την Φαρμάκη, έκαναν βόλτες στην παραλία οι δυο τους, έλεγαν τα δικά τους και μιλούσαν για συνταγές και φαγητά".

Επίσης είπς πω σκέφτονταν σοβαρά να αποχωρήσει οικειοθελώς:  "Ήξερα πως θα γυρίσω σπίτι, αλλά και στη δουλειά μου. Επίσης, μου είχαν λείψει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι. Παρέμεινα στο Survivor για δύο μήνες. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα. Μάλιστα, πριν φύγει η Ελένη Χατζίδου από το παιχνίδι της είχα ζητήσει να μεταφέρει στους Rec στην Ελλάδα την επιθυμία μου να μη με στηρίξουν σε περίπτωση που βγω προτεινόμενη για αποχώρηση" και πρόσθεσε αναφερόμενη στις σκέψεις που είχε για να αποχωρήσει οικειοθελώς: "Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή. Γιατί μου είχαν πει πως δεν θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα. Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο Survivor, αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, εκείνη την ημέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν θα ξαναπήγαινα".

Σε ερώτηση δε, σχετικά με το περιστατικό με το φαγητό, που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Στέλιο Κρητικό.η Ξέναι σχολίασε: "Ύστερα από μια δύσκολη μέρα αγώνα και συμβουλίου, ήρθε η ώρα του φαγητού. Το δικό μου πιάτο με ρύζι είχε εξαφανιστεί. Όταν ρώτησα τα παιδιά που πήγε η μερίδα μου, δεν απάντησε κανείς. Επανέλαβα την ερώτηση δυο φορές και δεν έλαβα καμιά απάντηση. Ύστερα από είκοσι λεπτά, το πιάτο με το φαγητό βρέθηκε χωρίς να δοθούν εξηγήσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν κατηγόρησα ποτέ τον Στέλιο, απλά με τα βασικά ελληνικά που γνωρίζω ρώτησα τα αγόρια που ήταν κοντά μου αν γνωρίζουν τι έγινε με το ρύζι. Ο Στέλιοςπαρεξήγησε και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλλω και να τον πληγώσω. Η αντίδρασή του ήταν υπερβολική. Άρχισε να φωνάζει, να εξοργίζεται και να μου λέει πως τον είπα κλέφτη. Γι αυτό και ζήτησα μετά συγγνώμη".

Πρόσφατα η Ξένια βρέθηκε και στην εκπομπή Survivor - Πανόραμα όπου και ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε πλάνα από το Survivor.

 

Έλυσε δε μια απορία που είχαν πολλοί; γιατί φορούσε συνέχεια μαγιό ακόμα και όταν αγωνίζονταν και συγκεκριμένα εξ΄ξγησε πως το σορτσάκι της ήταν μονιμως βρεγμένο και η ίδια επειδή είχε αρρωστήσει δεν ήθελε να το φοράει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!